Barion Pixel Sydney van den Bosch: „A sarkkörre régi vágyam eljutni” – Coloré

Sydney van den Bosch: „A sarkkörre régi vágyam eljutni”

2022. 06. 19.

Sztárok vakáción c. sorozatunkban hazai színészeket, műsorvezetőket, humoristákat és más hírességeket faggatunk arról, hogyan készülnek az idei nyaralásra. Mai interjúnkban Sydney van den Bosch modell, influenszer osztja meg velünk változatos nyári terveit, de mesél az örök favoritokról és a bakancslistás helyekről is.

Hova utazik idén nyáron?

Három biztos állomással tervezünk. Portorož lesz az első, ami a szívem csücske: közel van Magyarországhoz, jók az ételek, kedvesek az emberek, és van egy kedvenc szállásunk, ahová rendszeresen visszatérünk. Ez egy családi nyaralás lesz, ahol nagymamám szülinapját is megünnepeljük majd. Később Zalacsányba utazunk a férjemmel, Tomival (Egerszegi Tamás labdarúgó – a szerk.) a hatéves évfordulónk alkalmából. Itt volt az esküvőnk is, ide minden évben ellátogatunk nosztalgiázni. A harmadik megálló pedig egy baráti nyaralás lesz Szardínián. Nagyon szeretem Olaszországot, ahol jöhet a pizza és a pasta minden mennyiségben!

Sydney Van Den Bosch
Kép forrása: Sydney van den Bosch

Van-e olyan kedvenc desztinációja, ahova rendszeresen visszajár? 

Szinte csak ilyen van. Ha valamit megszeretek, akkor nagyon nehezen váltok meg tőle, és többször visszatérek. Portorož mellett ilyen Opatija, valamint Milánó is, ami az olasz városok közül az egyik kedvencem. Mexikót is imádom, Magyarországon belül pedig Balatonfüred az örök favorit.

Mi az elsődleges szempont utazáskor?

Nagyon szeretem a természeti csodákat, mindig vadásszuk a szuper kirándulóhelyeket, és persze a gasztronómia is mérvadó.

Melyik volt az eddigi legkalandosabb nyaralása?

Mauritiusra utaztunk volna, de egy nappal később mentünk ki a reptérre. Viszont így számos csatlakozás és hosszas várakozások árán tudtunk csak kijutni, de végül később sikerült csatlakoznunk a csapathoz. Eléggé kalandosra sikeredett ez az utazás!

Sydney Van Den Bosch repülőn
Kép forrása: Sydney van den Bosch

Inkább az aktív vagy a passzív pihenés híve? 

Imádok kirándulni, de nyaralás számomra a pihenésről szól.

Pihenés közben inkább olvas vagy filmet néz?

Mindig viszek egy könyvet – általában önéletrajzi kötetet – annak reményében, hogy ott végre lesz időm kiolvasni, de valahogy végül mindig más programokkal telik az utazás.

Sydney Van Den Bosch nyaralás
Kép forrása: Sydney van den Bosch

Vannak-e bakancslistás helyei? 

A sarkkörre régi vágyam eljutni, már többször terveztem az utazást, de sajnos eddig nem jött össze. Ilyen bakancslistás hely még Bora Bora, Kuba és Costa Rica is.

Hol élne szívesen?

Olaszországban bárhol!

Sztárok vakáción c. sorozatunkban még Aranyosi Péter, Csonka András, Kamarás Norbi, Tóth Janka, Gonda Kata, Iszak Eszti, Sajgál Erika, Széphalmi Juliska, Szikra László, Dancs Annamari, Virág András, Danny Blue, Bruti és Köllő Babett osztotta meg velünk nyári terveit és korábbi utazási élményeit.