Barion Pixel Impresszum – Coloré
Impresszum - Coloré

A modern nő az életében számos szerepet vehet fel, melyek sokszor egyidőben állítják kihívás elé: anya, nagymama, feleség, szingli, háziasszony, munkavállaló vagy munkáltató, művész, önmegvalósító, felfedező, sportoló, szakmáját vagy magánéletét újrakezdő. Célunk, hogy minden szerephez olyan igényes online tartalmat szolgáltassunk, amely szórakoztat, elgondolkodtat, merengésre késztet. Ez a Coloré, a Női Színtér. A Te Színtered!

Újságírók
Bécsi Éva
Bíró Eszter
Diósi Szilvia
Karsa Tímea
Rozs Franciska
Vámos Éva

A sajtóközleményeket, témaajánlókat a szerkesztoseg@colore.hu címen fogadjuk.

Az olvasói visszajelzéseket az info@colore.hu címre várjuk.

Ha szeretnél velünk dolgozni, jelenleg két pozícióra is keresünk kollégát:

  • Vezető szerkesztő: Keressük vezető szerkesztőnket, elsősorban női tematikus tartalmak gyártásához, koordinálásához. Amennyiben érdekes lehet számodra a vezető szerkesztő pozíció, itt találod a teljes álláshirdetésünket. Jelentkezz hozzánk!
  • Lapmanager: A Coloré fejlődésének biztosításához keresünk lapmanagert/projektvezetőt, aki koordinálja és előmozdítja az oldallal kapcsolatos feladatokat. Amennyiben érdekes lehet számodra a lapmanageri pozíció, itt találod a teljes álláshirdetésünket. Jelentkezz hozzánk!

Szolgáltató:

Infinety Invest Kft.
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 3/B.
Telefonszám: +36 1 326 00 65
E-mail cím: info@infinety.hu
Adószám: 24669267-2-41
Cégjegyzékszám: 01-09-176429

Szerver hoszting szolgáltató:

Suriel Informatikai Kft.
Székhely: 1161 Budapest Gusztáv utca 71.
E-mail cím: ugyfelszolgalat@kisvallalatirendszergazda.hu
Adószám: 13873301-2-42
Cégjegyzékszám: 01-09-877662

A Colore.hu weboldal az Infinety Invest Kft. kizárólagos tulajdonát képezi. A Colore.hu weboldal arculati elemei, így különösen, de nem kizárólagosan a megjelenítéshez szükséges színek, grafikai elemek, betűtípusok, elrendezések kiválasztása, illetve a weboldal formai, grafikai és kinézeti, valamint felépítési és strukturális megvalósítása, valamint a weboldal tartalma az Infinety Invest Kft. szellemi alkotása, amely a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény értelmében szerzői jogi védelem alatt áll. Az Infinety Invest Kft. előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a weboldal egészének vagy részeinek bármely adathordozóra történő többszörözése, terjesztése, nyilvános előadása, nyilvánossághoz közvetítése sugárzással vagy másként, átdolgozása vagy más módon történő felhasználása. A felhasználó a weboldal tartalmának egyes részeit – kizárólag saját felhasználás céljából – merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a weboldal tartalmának vagy annak részeinek többszörözésére, terjesztésére, nyilvános előadására, nyilvánossághoz közvetítésre, átdolgozására vagy más módon történő felhasználására. A fentiek sérelme nélkül, a forrás pontos megjelölése mellett a weboldal tartalma az Infinety Invest Kft. előzetes hozzájárulása nélkül szöveghűen idézhető, felhasználható azzal, hogy a weboldalon megjelenő cikkek teljes egészükben nem kerülhetnek felhasználásra. A weboldal forrásként a tartalom idézése nélkül is megjelölhető az Infinety Invest Kft. előzetes hozzájárulása nélkül, kattintható URL-t is tartalmazó pontos forrásmegjelöléssel. A szerzői jogok megsértése polgári jogi és büntetőjogi következményeket von maga után.