Több mint 400 interaktív mesekönyv lesz ingyenesen elérhető a nyári szünetben

Csak regisztrálni kell, és több mint 400 interaktív mesekönyv lesz ingyenesen elérhető a nyár végéig a családoknak tanuláshoz és szórakozáshoz.

Rákositól Kádárig: szocreál képzőművészet a Gaál Imre Galériában

Egyéves kutatómunka áll a nemrég megnyílt Szocreál képzőművészet a Rákosi-Kádár korszakban című kiállítás különleges gyűjtése mögött, amely augusztus 6-ig ingyenesen megtekinthető a Gaál Imre Galériában.

17 év után Újratervezés a Neotonnál: új dallal jelentkezett a legendás együttes

Újratervezés címmel, tavaly év végén jelent meg a Neoton Família Sztárjai új lemeze, erről érkezett az azonos című nyári sláger is. A dalhoz videoklipet is készítettek – erre az elmúlt harminc évben nem volt példa.

Múzeumok Éjszakája 2022: holnapután ismét megnézhetjük, milyen egy éjszaka a múzeumban

Holnapután immár huszadik alkalommal rendezik meg az ország egyik legnagyobb és legnépszerűbb kulturális rendezvényét, a Múzeumok Éjszakáját, amelynek tematikája ezúttal az Újragombolt hagyományok.

5 levendulamező, ha magad szednéd az illatos lila virágot

Itt a nyár, nyílik a levendula, és jobb programot el sem tudnánk képzelni, mint felkerekedni és ellátogatni valamelyik hazai lila virágmezőre. Van, ahol nemcsak levendulát szedni és fotózkodni lehet, hanem különféle programokkal vagy éppen fesztivállal várják az érdeklődőket.