Évmilliókat átívelő tematikus túra Ipolytarnócon

Izgalmas családbarát programot ajánl a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság az Ipolytarnóci Ősmaradványoknál. A különleges túra egy 17 millió évvel ezelőtti szupervulkáni kitörés által eltemetett Ősvilági Pompeji szentélyébe vezet, és számos látnivalóval kecsegtet.

Online nyílt nap a Semmelweis Egyetemen

Hasznos segítség pályaválasztás előtt álló diákoknak: január 27-i online nyílt napján csaknem száz előadással várja a jövendő diákokat a Semmelweis Egyetem, ahol hat karon négy nyelven folynak orvos- és egészségtudományi képzések.

Ahol semmi sem az, aminek látszik: az Illúziók Múzeuma

Tudjuk, hogy érzékszerveink nem tökéletesek, és könnyű őket becsapni. Az viszont elég megrázó, amikor ez olyan profi módon teszik, mint a budapesti Illúziók Múzeumában.

Így lettem – Beszélgetések nagy emberek kiskoráról

A gyermekkor jelentőségéről indított podcast- és videósorozatot az Unicef Magyarország. A hetente jelentkező “Így lettem” c. adásban sztárok, tudósok, közéleti személyiségek mesélnek azokról a korai élményekről, körülményekről, kapcsolatokról, amelyek formálták a személyiségüket.

Jégpályák Éjszakája 2022: egy remek program ma estére, ha szeretsz korcsolyázni

A Jégpályák Éjszakáján az ország több, mint negyven korcsolyapályája várja meghosszabbított nyitvatartással a jeges sportok szerelmeseit. Lesz élménykorizás, jég DJ, jeges ügyességi játékok és mindenféle különleges programok.