Focaccia, ahogy az olaszok készítik! (Videóval!)

Olaszországban leginkább előételként vagy szendvics-alapanyagként fogyasztják a focacciát. Az éttermekben általában az étkezés elején kapunk belőle, rendelésre nem szoktak készíteni. Szerencsére ezentúl nem is leszünk rászorulva, mert itt ez a fantasztikus recept, ami alapján pont olyat készíthetünk, mint az olaszok!

Ezzel a citromtortával dobd fel a hétvégét!

Nemcsak gyönyörű, finom is, ilyenkor télen pedig különösen hasznos a tortában lévő citrom, ami csak úgy hemzseg a C-vitamintól.

A jeges kávé télen is jöhet!

Gondoltad volna, hogy a jeges kávé télen majdnem olyan népszerű, mint nyáron? A trend ráadásul sok évtizede tart, és egyre erősödik.

Utazz Olaszországba ezzel a garnélás spagettivel!

A tészta és a rajta lévő tenger gyümölcsei egy finom szósszal kifejezetten olasz ízeket és illatokat hoznak otthonodba!

Melegítsd át magad a nap végén ezzel az isteni húsgombóclevessel!

Finom, laktató és meleg. Kell ennél több?