Miért fogy a macska? Halálos betegséget is jelezhet a hirtelen súlyvesztés

Miért fogy a macska? Amennyiben nincs speciális diétán, akkor ez minden bizonnyal egy mögöttes egészségügyi probléma jele.

Kismacska születése: vajon miért csukott szemmel jönnek a világra?

A kismacska születése kapcsán látszólag nincs túl sok értelme annak az elképzelésnek, hogy funkcionálisan süketen (zárt hallójárattal) és vakon (szorosra zárt szemhéjjal) születik.

Nem alszik jól a kutyád? Mutatjuk a lehetséges okokat

Öregedés, szorongás és mozgáshiány szerepel leggyakrabban az éjszakai nyugtalanság okai között. Adunk néhány tippet, hogyan segíthetsz négylábú kedvencednek.

A legbarátságosabb kutyafajták – Társak a szürke hétköznapokon

Nem a legjobb házőrzők, vadászni sem lehet velük menni és a juhnyájat sem fogják beterelni a téli szálláshelyükre. Ám annál több szeretet tudnak adni és akár lakásban is könnyen tarthatók. Összegyűjtöttünk néhány családbarát kutyafajtát.

8 (nemcsak újévi) fogadalom, amit megtehetsz kedvencedért

Felmérések szerint az emberek mindössze nyolc százaléka tartja be az újévi fogadalmait, ennek egyik lehetséges okát a szakértők abban látják, hogy sokakat a “mindent vagy semmit” elve vezérel, vagyis nagy változást szeretnének és lehetőleg minél hamarabb. Majd amikor rájönnek, hogy túl nagy fába vágták a fejszéjüket, az esetek többségében felhagynak elhatározásukkal.