Miből mennyit használjunk a hatékony bőrápoláshoz?

A hatékony bőrápolási rutin kialakítása kicsit olyan, mint megtalálni a fiatalság forrását: ha egyszer sikerül, az ember végre fellélegezhet. De vajon miből mennyit használjunk a megfelelő eredményhez?

Élmény a szemnek, de jó a bőrnek? A fürdőbomba feltalálóit kérdeztük

Okozhat hüvelyirritációt? Gyerekek számára is biztonságos? Beszélgetés a fürdőbombáról a termék 33. születésnapja alkalmából.

5 tipp száraz bőrre – ezeket érdemes bevetni

A száraz bőrt okozhatja az életmódunk, a dehidratáltság, de genetikailag is rendelkezhetünk könnyen kiszáradó bőrtípussal.

II. Erzsébet platina jubileuma: új illattal rukkolt elő a Floris London az eseménysorozatra

Idén ünnepeli trónra lépésének hetvenedik évfordulóját II. Erzsébet brit királynő. A jeles esemény kapcsán a britek négynapos ünnepségsorozattal készülnek, s olyan különlegességekkel is igyekeznek emléket állítani Erzsébet elképesztő teljesítményének, mint egy új illat. Ez a Platinum 22, a Floris London parfümgyártó cég új esszenciája, amelyet a királynő személye, és a Buckingham-palota kertjének virágai inspiráltak.

Atípusos anyajegy vagy átlagos anyajegy? Fotókon mutatjuk a különbséget

Az atípusos anyajegyek többsége ártalmatlan, mégis akad olyan, ami fokozottan veszélyes, és növeli a bőrrák kockázatát. Mutatjuk, miről ismerheted fel ezeket.