Díszítse pisztácia a villanykapcsolódat! (Videóval!)

Itt a tavasz, csicseregnek a madarak, úgyhogy miért ne ,,hozzuk be őket” a lakásunkba? Ezek a madarak csöndben vannak, ugyanis pisztácia héjából készültek, és csendesen ücsörögnek a villanykapcsoló körül.

Unod a Post-itet? Akkor ezt a videót neked csináltuk!

Régebben teljesen természetes jelenség volt, ha úgy értünk haza, hogy különböző feliratokkal várt minket egy cetli a konyhaasztalon: ,,Elmentem dolgozni, vegyél tejet, Anya”. E lényegre törő és rövid üzenetek az okostelefonok megjelenésével szinte feleslegessé váltak, hiszen egyszerűbb útközben megírni a másiknak, mi a teendő. Ennek ellenére szép hagyomány a Post-ites megoldás, úgyhogy erre hoztunk egy variációt.

Idén legyen tojáskaktusz húsvétra! (Videóval!)

Kellemes időtöltés a tojáskaktuszok elkészítése, hiszen nem a megszokott minták kerülnek a kifújt tojásokra, ráadásul nemcsak dekorációnak tökéletes, hanem a locsolóknak is!

Nyuszik az ablakba – így készülj a húsvétra! (Videó!)

Ugyan az időjárás ellentmond ennek, tény, hogy hamarosan itt a húsvét, úgyhogy ideje felkészítenünk lakásunkat az ünnepre! Ezek a nyuszik sima színes papírból készülnek, és rendkívül dekoratívak. Mutatjuk, hogyan állj neki!

Floráriumot készítenél? Íme az alapok! (Videóval!)

A florárium érdekes kísérlet lehet a benti kertészkedésre. Kreatív munka, hiszen nagyon szép alkotásokat készíthetünk, és ha jól dolgozunk, akár önfenntartóvá is tehetjük!