Papírbögréket a konyhába? Miért ne?

A sötét és hideg januári estéken jólesik egy bögre meleg gőzölgő kakaó látványa – még ha nem is ihatjuk meg. Jó kis hétvégi program az egész családnak!

7 tipp a karácsonyi díszek tárolására: a műfenyőtől a törékeny dekorációig

Ashley Murphy és Naeemah Ford Goldson, profi rendszerzők minden segítséget megadnak nekünk ahhoz, hogy szakszerű módon vehessünk ideiglenes módon búcsút a kedvenc karácsonyi dekorelemeinktől. Goldsonéknál már korán beköszönt az ünnepi időszak, mivel ő és családja bevalottan karácsonyfüggők így például műfenyőt, és igazi fenyőt is feldíszítenek a jeles alkalomra.

Ez a DIY makramé karácsonyfadísz a te otthonodba is bohém ünnepeket varázsol

Ne csodálkozzunk rajta, hogy már a karácsonyfánk is inkább DIY makramé díszekre váltaná régi, csicsás girlandjait – hiszen ezeket a vidám, bohém karácsonyfadíszeket csak imádni lehet!

Csempefestés házilag – amivel elkerülheted a káosszal járó felújítást

Ma már arra is van lehetőségünk, hogy kalapács helyett ecsettel és festékkel essünk neki régi burkolatunk felújításának. Mutatjuk, hogyan láss hozzá a csempefestésnek!

Papír-hópelyhek az ablakba – így készül

Sok helyen belefuthattunk már ebbe a papír-hópehelybe itt-ott, ám talán még sosem néztünk utána, hogyan készül. Higgyétek el nekünk, nem bonyolult, és viszonylag hamar készen lehetünk vele – lássuk, hogyan!