Online pénzkeresés – 10 munka, amit otthonról végezhetsz

Az elmúlt két év megtanított minket többek között arra is, hogy nem feltétlenül kell napi nyolc órát az irodában ülni ahhoz, hogy érdemi munkát végezzünk. Ha te is azon gondolkozol, hogy otthonról dolgozz, de nem tudod, mibe kezdj bele, hoztunk pár ötletet az online pénzkereséshez.

A sikeres pszichopaták világa: ezért lehet annyi felsővezető közöttük

A pszichopátiával foglalkozó szakemberek egyre több figyelmet szentelnek a pszichopaták kevésbé ismert kasztjának, az úgynevezett sikeres pszichopatáknak.

7 dolog, amit a sikeres emberek minden hétvégén megtesznek

A sikeres emberek bizonyos dolgokat másképp csinálnak az átlagemberekhez képest. Hétvégi szokásaik hozzájárulnak a kiegyensúlyozottsághoz, a produktivitáshoz, a boldogsághoz, és persze a sikerhez.

Tiltakozom! – Kicsoda Johnny Depp ügyvédje, a sztárrá avanzsált Camille Vasquez?

Régóta tartotta bármi is akkora izgalomban az amerikai közvéleményt, mint Johnny Depp és Amber Heard hetek óta tartó rágalmazási pere. Nézők milliói előtt bontakozott ki egy elborult kapcsolat homályos, olykor visszataszító sziluettje, épp ezért talán nem is meglepő, hogy a napról napra változó események közepette egy új arc került inkább reflektorfénybe: Depp ügyvédje, Camille Vasquez.

Mit tanítanak nekünk a gyerekek a munkahelyi rezilienciáról?

A rugalmasság, avagy reziliencia egy összetett, multidiszciplináris jelenség, egy több évtizedes tanulmány szerint pedig egyes gyerekeknek különösen fejlett ez a képessége. Jó hír, hogy a rugalmasság felnőttként is fejleszthető, amit a munkahelyünkön is kamatoztathatunk.