A 3 legmakacsabb csillagjegy, akikre senki sem tud hatni

A csillagjegyünk alapján sok mindent meg lehet mondani rólunk, a kapcsolatainkról, talán még a jövőnkről is, így nem meglepő, hogy egyes zodiákusoknál jobban ráismerünk bizonyos tulajdonságokra.

3 csillagjegy, akik mindenkinél hűségesebb barátok

A barátság minden csillagjegy számára fontos, ám nem mindegyik érzi úgy, hogy kölcsönösségen kell alapulnia egy ilyen kapcsolatnak.

4 csillagjegy, akik hajlamosak mérgező párkapcsolatban lenni

A legtöbbünk életében volt olyan párkapcsolat, ami csak a legrosszabbat hozta ki belőlünk és kisebb túlzással, de lassan és biztosan mérgezett belülről. Sajnos bizonyos csillagjegyek jóval könnyebben nyúlnak bele az ilyen jellegű választásokba, ami az egész életükre ki tud hatni.

4 csillagjegy, akik sokszor balszerencsések

Balszerencsés időszaka mindenkinek szokott lenni. Gondoljunk csak a kocsi javíttatására, a plusz kiadásokra, szakításra vagy veszteségre, amelyek vannak, hogy egyszerre történnek az életünkben. Egyesek azonban úgy vélik a csillagjegyünknek is sok köze lehet ahhoz, hogy ki, mennyire vonzza be ezeket a dolgokat.

3 csillagjegy, akiknek kivételesen jók a megérzéseik

Mindannyian voltunk már úgy, hogy egy megmagyarázhatatlan érzés kerített minket a hatalmába. Egy gondolat, egy megérzés vagy egyszerűen tudtuk, mi fog történni. Ennek oka természetesen a csillagjegyünkben is keresendő.