Egy klassz tanulósarokkal vidám lesz az iskolakezdés!

Mi magyarok, mindannyian tudjuk, hogy augusztus 20-a nem egy ártatlan nemzeti ünnep – hanem egy sunyi dátum, mely után már csak az iskolakezdés mizériája vár ránk. De egy klassz tanulósarok kialakításával talán kiengesztelhetjük gyermekünket, aki így tettre készen veti majd bele magát a tanulásba!

Inspirálódj horoszkóp-sztárpárod otthonából: dekorálj úgy, mint Liv Tyler vagy Cara Delevigne!

Még azoknak is érdekes lehet bekukkantani egy-egy híresség otthonába, akik nem tulajdonítanak nagy jelentőséget a csillagjegyeknek. De ha érdekel a horoszkóp, és szeretnéd, hogy lakásod hasonlítson Kirsten Dunstéra vagy visszaköszönjön benne Liv Tyler stílusa, olvasd el cikkünket!

Tippek a fullasztó nyári hőség és az éjszakai betolakodók serege ellen (X)

Mit tehetünk annak érdekében, hogy a nyári rekkenő hőség a lehető legkevésbé zavarja az otthon, pihenésre szánt perceinket? Nézzünk körül a tetőtér, azon belül is a tetőtéri ablakok környékén a Roto-val!

A régi valójában antik, klasszikus, az új pedig modern – trendek a lakásdekorációban (x)

Manapság a klasszikus és a modern irányzat a két leggyakoribb stílus, ami teret és helyet kap az otthonokban. Akad, aki szereti összekuszálni kicsit a szálakat a lakásdekorációban, így aztán egészen érdekes keveréke is létrejöhet mindannak, ami régi és új. Az biztos, hogy a díszítés, a csinosítgatás, a formálás folyamatos és egyáltalán nem ér véget azzal, hogy az utolsó bútordarabok a helyükre kerültek.

Lakásriasztó rendszer kisokos – kérdések és válaszok (x)

A lakásriasztó rendszer egyre elterjedtebb berendezésnek számít, hála az egyre inkább barátivá váló beszerzési és telepítési díjaknak. Ezek a modern biztonságtechnikai eszközök már bárkinek könnyen beszerezhetők – ha tehát eddig vacillált, itt a tökéletes alkalom a családja és az értéktárgyai biztonságának szavatolására!