Trópusi növények odahaza – 4+1 fénytűrő növény, amikkel dzsungellé varázsolhatod otthonod

A trópusi növények a fényes lakások jolly jokerei. A (legtöbbször) zöld növények segítségével karibi életérzést varázsolhatunk az otthonunkba, amelyek akkor is biztosítják a könnyed, nyári hangulatot, ha már épp hazatértünk a nyaralásból. Lássuk, melyek ezek, s mit érdemes tudni a gondozásukról!

Gyerekszoba berendezése: hol kezdjük? (x)

A praktikum és a kényelem a fő szempontok – de mire figyeljünk még?

9 gyakori lakberendezési hiba, amit ha elkerülsz, otthonosabb lesz a lakásod

Hiába terveztél el mindent előre, mégsem tűnik otthonosnak, harmonikusnak vagy stílusosnak a lakásod? A kulcs a részletekben rejlik! Íme kilenc lakberendezési hiba, amit ha elkerülsz, máris közelebb leszel a “tökéletes” otthonhoz.

Láthatatlanság, mint ablak-design trend (X)

Az építészet világában a domináló üvegfelületek, üvegfalak alkalmazása, és a trend töretlen felfelé ívelése kihívások elé állítja az iparág aktívan résztvevő gyártóit – így a nyílászáróprofillal foglalkozó cégeket is. Hogyan válasszunk nyílászárót, ha ez a trend közel áll hozzánk?

Travis Barker otthona: minimalizmus jellemzi a Kourtney Kardashiannal közös házat

Alig egy hónapja, hogy a Blink-182 punkegyüttes zenésze, Travis Barker és Kourtney Kardashian örök hűséget fogadtak egymásnak. A friss házasok nem sokáig teketóriáztak, hiszen még az esküvő előtt felújították Barker házát, hogy az alkalmas legyen hétfős családjuk apraja-nagyja számára.