Beleznay Endre: „Manapság a színészek úgy menekülnek az előadások után, mintha valami bűncselekményt követtek volna el”

Színész, humorista, showman, rendező, fordító – röviden így jellemezhető Beleznay Endre, akitől megtudtuk többek közt, hogy (Fekete István után szabadon) hogyan keltette életre a Vuk c. mese második, nem létező részét, és elárulta azt is, miért volt végzetes hiba józanul menni a Színművészeti Főiskola felvételijének utolsó rostájára.

Lubics Szilvia, ultrafutó: „A célkitűzéseim megszínesítik a mindennapjaimat”

Lubics Szilvia többször is elsőként ért célba a 246 kilométeres Spartathlon futóversenyen, a sport iránti szeretete és alázata azonban 16 évvel a háta mögött is töretlen. Az ultrafutás magyar királynője interjúnkban elárulta, melyik mondat lendíti át a holtpontján, és hogyan léphetjük át a saját korlátainkat.

Rácz Laura Rebeccával a tudatos gyermektelenségről: „Az én életem, az én döntésem”

Mindig is voltak nők, akik soha nem szültek gyermeket. Akkor mégis miért ilyen megosztó jelenség a mai napig a vállalt gyermektelenség?

Varga Viktória: „Mindig volt egy belső hajtóerőm, hogy mit szeretnék csinálni”

A 2022-es Glamour Women of the Year gálán Varga Viktória vehette át az év divattervezőjének járó díjat. Viktória úgy érzi, hogy rátalált az útjára, és az az álma, hogy minden magyar nő gardróbjában legyen egy VIKTORIAVARGA ruhadarab. Vele készült interjúnkból kiderül, hogy nem csupán a ruhái, de ő maga is roppant színes személyiség.

Balsai Móni: „Szedjük össze a bátorságunkat, álljunk ki magunkért, és merjünk lépni”

Adott egy negyvennégy éves, kétgyermekes nő, feleség, aki napjai nagy részében a falhoz beszél magányában és fájdalmában. Egy nap aztán összeszedi minden bátorságát, és a ködös Liverpoolból Korfura utazik, majd új életet kezd. Önmagával. Néha nehéz előhozni magunkból a nagybetűs nőt, Balsai Móni Shirley Valentine-ként mégis megugorja ezt a feladatot, és mi nem győzzük csodálni érte.