Így készül a hírességek kedvelt kristályos szemsminkje

2022-ben nem véletlenül népszerű ez a csodálatos megjelenés, hiszen elképesztő varázst ad szemeinknek.

7 dolog, amit tilos lenne primer helyett használni: durván kikezdik a bőrt

Primer helyett kókuszolaj? Vagy esetleg hashajtó? Sokan úgy gondolják, hogy léteznek más bázistermékek is a primeren kívül, melyekkel a smink a nap végéig fennmarad, mindeközben pedig természetes hatású, egységes hatást kelt.

2022 legmerészebb szemsminkje, amit a legnagyobb sztárok is imádnak

Januárban sokan hajlamosak lehetünk befordulni, ami bizony a megjelenésünkön is észrevehetővé válik. Általában komorabb árnyalatú ruhákat és sminkeket alkalmazunk, ám az idei év első hónapjában olyan szín kapja a főszerepet, amit még a sztárok sem hagyhattak ki.

5 szilveszteri sminkötlet: csillámosak, mégsem túl kihívóak

A szilveszter az ünnepi időszak megkoronázása, egyben lezárása, ami elképzelhetetlen egy csodás makeup nélkül. És bár az alkalom lehetővé teszi, hogy feltűnőbben, csillogóbban sminkeljünk, sokan mégsem szeretnének túlzásba esni. Ezért hoztunk pár tippet, melyekkel ugyan nőies maradhat a megjelenés, általuk mégis kiszakadhatunk egy kicsit a hétköznapokból.

Barna, kék vagy zöld? Sminkelj a szemszínedhez illően!

Vannak színek, amelyek mutatósak, mégsem illenek hozzánk. Hogy miért? Mert minden szemszínhez más árnyalatok harmonizálnak. Tudni szeretnéd, hogy ez számodra mit jelent?