Krémes avokádós burgonyasaláta: a klasszikus változatnál is finomabb

Ez a krémes avokádós burgonyasaláta köretként, de önmagában is laktató. Szerintünk ez lesz az új kedvenced.

Hűs vegán desszertpizza lágy banánfagyival: kicsik és nagyok kedvence

Ez a vegán desszertpizza sokkal egészségesebb a bolti verziónál, ami után kicsik és nagyok egyaránt megnyalják mind a tíz ujjukat.

Amit felnőttkorban is érdemes kipróbálni: a tavaszi főzelék

A tavaszi főzelék – más néven finomfőzelék – bizonyosan mély nyomott hagyott a menzás gyerekekben. Vannak azonban ételek, amiket felnőtt korban is érdemes kipróbálni, mert kiderül, hogy nem is olyan rosszak, mint annak idején gondoltuk. Ha esélyt adnál a finomfőzeléknek, ezzel a recepttel próbáld ki!

Egyszerű, de nagyszerű különlegesség a petrezselymes gnocchi!

A gnocchi (ejtsd: ,,nyokki”) nem újdonság azok számára, akik ismerik az olasz konyhát, de meglepő módon, azoknak is ismerős lehet, akik a magyar konyhában jártasak, ugyanis nem sokban különbözik a mi szilvás gombócunk alapjától. Nézzük, hogy készül az olasz gnocchi petrezselymes változata!

Szereted a kávét? Akkor ezt a kekszet Neked találták ki!

Nincs jobb egy rituális kávénál – kivéve, ha kekszet is ehetünk hozzá, ami nemcsak kávés, hanem kellemesen fűszeres is!