Barion Pixel Bruti: „Ha rajtam múlna, a lehető legkevesebb mozgással járó bambulást választanám” – Coloré

Bruti: „Ha rajtam múlna, a lehető legkevesebb mozgással járó bambulást választanám”

2022. 06. 29.

Sztárok vakáción c. sorozatunkban hazai színészeket, műsorvezetőket, humoristákat és más hírességeket faggatunk arról, hogyan készülnek az idei nyaralásra. Brutinak a Balaton a Riviéra, de Olaszország sem maradhat ki egyik évben sem, ahová a humorista-dalszerző a táj, az emberek és az apró történelmi települések miatt jár vissza szívesen.

Coloré: Mit tervez idén nyárra?

Bruti: Minden évben van kb. két hét Balaton, ahová barátokkal megyünk. A szállás adott: évről évre ugyanaz a csodás kilátást biztosító balatonvilágosi löszfal teteje. Illetve augusztusban megyünk Olaszországba.

Bruti
Kép forrása: Bruti (Tóth Imre)

Van-e olyan kedvenc desztinációja, ahova rendszeresen visszajár, vagy inkább mindig új helyeket fedez fel?

Egy ideig új helyeket néztünk meg, de már négy éve minden nyár végén Olaszország az úti cél: ugyanaz a tengerpart, de előtte teszünk egy körutat, és mindig más-más várost fedezünk fel.

Mi az elsődleges szempont utazáskor?

Fontos, hogy kocsival tudjunk menni, mert az szabadságot ad.

Nem feltétlen a legmozgalmasabb belvárosok érdekelnek bennünket, hanem a táj, az emberek, az apró történelmi települések.

Melyik volt a legemlékezetesebb nyaralása?

Talán egy, a 90-es években elkövetett görögországi nyaralás, amit sikerült vonattal megtenni a háborús Szerbián keresztül. Volt néhány feszült pillanat…

Inkább az aktív vagy a passzív pihenés híve?

Mindkettőnek megvan a maga varázsa. Ha rajtam múlna, a lehető legkevesebb mozgással járó bambulást választanám a tengerparton, de a párom az aktív nyaralás híve, szóval nem kérdés, hogy mit csinálunk…

Ilyenkor olvas vagy inkább filmet néz?

Előre betárazok könyvekből, így, ha már a tengerparton vagyunk, akkor leginkább olvasással töltöm az időt.

Vannak-e bakancslistás helyei?

Van pár ország, de ez mindig változik. Most leginkább Ázsia érdekelne: Thaiföld, Kambodzsa, Vietnám…

Hol élne legszívesebben?

Mindegy, csak ne legyen tél.

Sztárok vakáción c. sorozatunkban még Aranyosi PéterSydney van den BoschTóth JankaGonda KataIszak EsztiKamarás NorbiSajgál ErikaSzéphalmi JuliskaDancs Annamari, Szikra László, Virág András, Danny Blue és Köllő Babett osztotta meg velünk nyári terveit és korábbi utazási élményeit.