Barion Pixel Iszak Eszti: „Idén nyáron Ciprust biztosan célba veszem!” – Coloré

Iszak Eszti: „Idén nyáron Ciprust biztosan célba veszem!”

2022. 06. 22.

Sztárok vakáción c. sorozatunkban hazai színészeket, műsorvezetőket, humoristákat és más hírességeket faggatunk arról, hogyan készülnek az idei nyaralásra. Mai interjúnkban Iszak Eszti, a Mokka műsorvezetője mesél nyári terveiről, kedvenc úti céljairól, és arról, hogy miért érezte magát otthon Balin.

Coloré: Nyakunkon a nyár, milyen vakációs tervei vannak?

Iszak Eszti: Idén nyáron elsősorban a munkáé lesz a főszerep, de azért igyekszem beiktatni a programba egy-két utazást is. A Balaton környékét jó párszor útba ejtem majd (nemcsak a Miss Balatonos munkák miatt, hanem kikapcsolódás céljából is), és közeli, európai tengerpartra is szeretnék eljutni, legalább egyszer a nyár folyamán. Ciprust például biztosan célba veszem!

Iszak Eszti
Kép forrása: Iszak Eszti

Van-e olyan kedvenc desztinációja, ahová rendszeresen visszajár, vagy inkább újabb és újabb helyeket fedez fel?

Sok kedvencem van, ahova igyekszem visszajárni, ilyen például Róma, Bali, Miami környéke és a már említett Ciprus is, de imádok új országokat, városokat is felfedezni.

Mi a legizgalmasabb egy-egy utazás során?

A különböző kultúrák felfedezése (a legérdekesebb eddig Kína, Thaiföld és Japán volt, mindhárom helyen egy-egy negyedévet töltöttem modellként); imádok várost nézni, elvarázsolnak a különböző épületek, múzeumok, de a pálmafás tengerpartok is le tudnak nyűgözni!

Ha arra kérném, hogy nevezzen meg egy helyet, ami semmihez nem fogható, melyiket említené?

Húha, erre nagyon nehéz válaszolnom. Volt szerencsém rengeteg helyre ellátogatni az elmúlt másfél évtizedben… de talán Kínát említeném, a kultúrsokk miatt; vagy a Maldív-szigeteket, az eljegyzés (vőlegénye Gyurta Dániel úszó – a szerk.) és a mesebeli környezet miatt; és nem hagyhatom ki Balit sem – a különleges atmoszférája és természeti adottságai végett.

Az aktív vagy a passzív pihenés híve?

Abszolút aktív! Imádok mindent felderíteni az adott helyen, sőt, lelkiismeret-furdalásom lesz, ha azt érzem nem néztem meg mindent. De bevallom, mostanában, jól esik a pörgős időszakok után picit lazítani, és esetleg pár napot egy tengerparton olvasgatva eltölteni. Ilyenkor tudok igazán átszellemülni és lelassulni kicsit.

Iszak Eszter
Kép forrása: Iszak Eszti

Mit olvas ilyenkor?

Van egy jó hosszú listám azokról a könyvekről, amiket szeretnék elolvasni. Ilyen például A méhek története, amit Szabados Ági ajánlott, a Nincs időm olvasni kihívás keretén belül.

Vannak-e bakancslistás helyei?

Rengeteg van! Nehéz lenne felsorolni, de ami biztosan a listám élén van: Ausztrália, Bora-Bora, Tahiti, Malajzia…

Hol élne szívesen?

Magyarország mellett eddig Balin éreztem a leginkább azt, hogy „otthon vagyok”. Szavakkal teljesen leírhatatlan az az atmoszféra, ami ott van: kedvesek az emberek, jó az idő, és elképesztő nyugalom árad a szigetből. Emellett Fort Lauderdale (Florida) az a hely, ahol el tudnám képzelni, hogy eltöltök pár évet.

Sztárok vakáción c. sorozatunkban még Aranyosi Péter, Csonka András, Sajgál Erika, Sydney van den Bosch, Tóth Janka, Gonda Kata, Kamarás Norbi, Széphalmi Juliska, Szikra László, Dancs Annamari, Virág András, Danny Blue és Bruti osztotta meg velünk nyári terveit és korábbi utazási élményeit.