Barion Pixel Kamarás Norbi: „Odettel közös álmunk az Amerikai Egyesült Államok” – Coloré

Kamarás Norbi: „Odettel közös álmunk az Amerikai Egyesült Államok”

2022. 06. 18.

Sztárok vakáción c. sorozatunkban hazai színészeket, műsorvezetőket, humoristákat és más hírességeket faggatunk arról, hogyan készülnek az idei nyaralásra. Mai interjúnkból kiderül, jelenleg miért nem opció a nyaralás Kamarás Norbert és Kármán Odett, az RTL Klub Éjjel-nappal Budapest c. sorozatának sztárjainak, illetve, hogy hogyan képzelik el az álomnyaralásukat.

Coloré: Hogy tervezitek a nyarat? 

Kamarás Norbi: A helyzet az, hogy nem mi tervezzük a nyarakat, hanem a lehetőségeink szerint alakítjuk a pihenésünket. Az ÉNB mellett más elfoglaltságaim is vannak bőséggel, úgyhogy a vakációzás egyelőre még várat magára. Pedig Odettel régóta tervezünk egy külföldi kiruccanást, hiszen a két és fél éve tartó kapcsolatunk kilencven százaléka sajnos a covid árnyékában telt. Nagy álmunk egyébként az Egyesült Államok, Odettnek élnek rokonai Texasban, akik bármikor szívesen vendégül látnának minket, de az idő szűke miatt jelenleg ez sem opció. Mindenesetre hozzátenném, hogy egy pillanatig sem panaszkodunk a sok munka miatt, hiszen ez olyasmi, amit meg kell becsülni, különösen a mostani nehéz időkben.

Kamarás Norbi
Kép forrása: Kamarás Norbi

Azért ezt sajnálattal hallom, annál is inkább, hiszen a karácsonyi cikksorozatunkban arról beszéltél, hogy Olaszországot is szívesen megmutatnád Odettnek…

Igen, ilyen tervünk is volt, pontosabban van. A családom Olaszország-mániás, gyerekkoromban minden nyáron Olaszországban kempingeztem a szüleimmel, ez egyfajta hagyomány volt nálunk. Gyerekként hatalmas élmény volt, hogy felpakoltuk a kerékpárunkat, és a tenger mellett kempingeztünk. Szerencsés vagyok, mert szinte az egész országot bejártuk.

Szuper lenne Odettnek is megmutatni mindezt, hogy ő is átélhesse az olasz életérzést… reméljük, hogy ami késik, nem múlik. 

Ez esetben játsszunk el a gondolattal, hogy hamarosan útra keltek. Mi az elsődleges szempont utazáskor? A helyi látnivalók felkeresése, a gasztronómia, a kultúra, vagy valami teljesen más?

Számunkra a legfontosabb, hogy legyen meleg, tengerpart és finom ételek. 

És inkább az aktív vagy a passzív pihenés hívei vagytok?

Ebből a szempontból én sokat változtam az évek alatt, mert régen, ha nem forgattam, és más egyéb fontos dolgom sem volt, akkor legszívesebben csak feküdtem és lustálkodtam a napon. (Akárcsak a szüleimmel töltött nyaralásokon.) Ehhez képest most már sokkal inkább az aktív pihenés híve vagyok/vagyunk. Ha év közben van egy kis szabadidőnk, akkor biztosan kirándulunk egyet, de a külföldi nyaralásunkat is igyekeznénk mozgalmasan tölteni, hogy a rendelkezésünkre álló idő alatt minél többet felfedezhessünk az adott környékből.

Kamarás Norbi és Kármán Odett
Kép forrása: Kamarás Norbi

Belföldön van kedvenc helyetek?

Nagyon szeretjük a Tisza-tavat, Abádszalókra rendszeresen visszajárunk. Ilyenkor mindig viszünk magunkkal kerékpárt, már többször körbetekertük a Tisza-tavat. Illetve mostanra megismerkedtünk a helyiekkel, és megtaláltuk a kedvenc éttermünket is. Szeretjük a vidéki nyugalmat. Másik kedvencünk Tihany és Mátraalja, ahová ugyancsak szívesen járunk kirándulni, és télen síelni. 

Sztárok vakáción c. sorozatunkban még Aranyosi Péter, Csonka András, Sajgál Erika, Sydney van den Bosch, Tóth Janka, Gonda Kata, Iszak Eszti, Széphalmi Juliska, Szikra László, Dancs Annamari, Virág András, Danny Blue, Bruti és Köllő Babett osztotta meg velünk nyári terveit és korábbi utazási élményeit.  

Borítókép forrása: Kamarás Norbi