Barion Pixel A Skorpió kompatibilitása a Kossal: szerelem, házasság és szex – Coloré

A Skorpió kompatibilitása a Kossal: szerelem, házasság és szex

2023. 10. 10.

Hamarosan eljő a Skorpió időszaka, így feltárjuk, hogyan illik össze az egyik legtüzesebb jeggyel.

A Kos és a Skorpió nem tökéletes párja ugyan egymásnak, de egészen remek párost alkotnak, legyen szó barátságról vagy szerelemről. A Kos személyek hajthatatlanok és agresszívak bizonyos dolgokban, nem tűrnek ellentmondást, ám a Skorpió mindig megtalálja a kiutat, hogy közös nevezőre jusson vele – ebben sokat segít a humorérzékük.

skorpió
Forrás: Unsplash

A Kos-Skorpió kapcsolat intellektuális kapcsolatnak mondható, hiszen mindketten nagyon hozzáértőek a dolgaikban és rengeteg tudást osztanak meg egymással. A Kos hisz abban, hogy szakmailag motiválnia kell partnerét, vagy azt, aki fontos számára, és ezt meg is teszi. A Kos és a Skorpió között jó a kompatibilitás, különösen akkor, ha barátok vagy munka miatt kötődnek egymáshoz.

Mindkettőt a Mars, az impulzusok bolygója irányítja, és a kettő kiegészíti egymást. Lényegében egyszerre irigyek és uralkodóak. A Kos virágzik a versengésben, és arra törekszik, hogy a valaha volt legjobb partner és társ legyen. A Skorpió pedig arra vágyik, hogy ő legyen az egyetlen személy, aki a Kosnak a legértékesebb. Amit mindketten szeretnek, az az, hogy képesek rövid időn belül rengeteg dolgot rendben tartani és menedzselni.

kos, jellemzés, csillagjegyek, ezotéria
Forrás: Unsplash

Heves vitákra is képesek, ezért párkapcsolatban könnyen kiolthatják egymást, vagy felperzselik a szerelmi fészket, ugyan ez a szenvedély azonban jól jön, ha szexualitásról van szó. Az ősz mindenképpen kedvező a Skorpiónak, hiszen ez az ő időszaka, szereti a fekete dolgokat, a morbid humort, a sötétséget, ebben pedig egészen jó partnere lehet a Kos, de ahogy fentebb írtuk, inkább csak laza kapcsolatban vagy baráti módon.

Borítókép forrása: Unsplash