Barion Pixel Inspirálódj horoszkóp-sztárpárod otthonából: dekorálj úgy, mint Liv Tyler vagy Cara Delevigne! – Coloré

Inspirálódj horoszkóp-sztárpárod otthonából: dekorálj úgy, mint Liv Tyler vagy Cara Delevigne!

2022. 07. 29.

Még azoknak is érdekes lehet bekukkantani egy-egy híresség otthonába, akik nem tulajdonítanak nagy jelentőséget a csillagjegyeknek. De ha érdekel a horoszkóp, és szeretnéd, hogy lakásod hasonlítson Kirsten Dunstéra vagy visszaköszönjön benne Liv Tyler stílusa, olvasd el cikkünket!

Kos

A Kosokra azt mondják, hogy kissé tüzesek, ezért jó, ha van hol lazítaniuk. Big Sean a Kos jegyében született, és úgy alakította ki otthonát, hogy az maximális kikapcsolódást biztosítson számára. De a jegy azt is tudja, hogyan kell szórakozni, ezért kell, hogy legyen hely egy “dühöngőnek”, ilyen például Sean otthoni klubja, amelyet a szintén tűz jegyben született Slash-től örökölt. A Kosnak csak arra kell figyelnie, hogy ne legyen túl impulzív, amikor tervezéssel kapcsolatos döntéseket hoz – Sean például úgy döntött, hogy egy ablakot rakat a konyhájába, amelyet végül egy fontos szerkezeti gerendába kellett belevágni. 

Bika

Kirsten Dunst teljesen megragadja a “Bikaság” lényegét gazdag, vidéki hangulatú otthonával, amely tele van hihetetlen régiségekkel. A Bika szereti a szép dolgokat, de nem elég, ha azok csak csinosak és divatosak – általában mély múltra tekintenek vissza, és érzelmeket tudnak előidézni (a sztár megemlítette, hogy egyes darabjain meg is ríkatják). Kirsten olyan tárgyakat gyűjtött össze, mint például Jackie Kennedy egyik ajtaja és egy dán fotel, amelyet szinte lehetetlen máshol megtalálni. A Bika jegyben születettek követhetik a példáját abban, hogy időt szakítsanak a számukra fontos dolgok megszerzésére, még akkor is, ha utána egy kicsit spórolniuk kell. Kirsten lassan és biztosan végzi a dolgát élete ezen területén is, és tudja, milyen csodálatos eredmények születhetnek az út során.

Ikrek

Levegő jegyként az Ikrek horoszkóp sok „folyékonyságot” és rugalmasságot igényel. Troye Sivan meglepő melbourne-i otthona az Ikrek jegyben születettek álma, rengeteg hatalmas ablakkal és nyitott szintekkel. Az Ikrek a kommunikáció terén is jók – olyan helyekre van szükségük, ahol bármikor írhatnak, beszélgethetnek és olvashatnak. Sivan otthona tele van kedvenc könyveivel, több olvasósarokkal is rendelkezik.

Rák

A Rák horoszkópban születettnek különösen fontos, hogy olyan otthona legyen, amelyet szeret, mert nem akarja majd gyakran elhagyni. Liv Tyler a huszas évei eleje óta birtokolja hangulatos New York-i házát, mely egy tökéletesen belakott családi ház hangulatát árasztja, rengeteg furcsa emléktárgyat és érzelemmel teli emléket rejt. A Rák jegyűek a lágyabb színekre felé is vonzódnak – Liv otthonában rengeteg puha, fehér bútor és rózsaszín üvegrészlet található. A Rák további különlegességei közé tartozik a házban egy gyönyörű fürdőkád, egy konyha, amely kiválóan alkalmas összejövetelekre, és a hatalmas kanapék is.

Oroszlán

Cara Delevingne valószínűleg a valaha megalkotott legagresszívabb Oroszlán-otthon tulajdonosa. A szupermodell egy Alice Csodaországban-szerű felnőtt játszóházat hozott létre, ahol labdákkal teli medence, jelmezszekrény és beépített trambulinok is vannak. Nem kell persze ilyen extrémnek lenni, de az Oroszlánok számára nagyszerűen jön, ha olyan teret kapnak, amely játékos kreativitásra ösztönöz. Élénk színekkel, állatmintával vagy saját átlátszó zongorával is hódíthatnak, mint Delevigne. Az Oroszlánok szívesen emlékeztetik az embereket csillagjegyükre, és Delevingne-nek nemcsak oroszlánok díszítik otthonát, hanem van egy Leo nevű kutyája is.

Szűz

Az Oroszlánok mutatós háza után a Szűzzel térünk vissza a Földre. Nem a Szűz lesz az az ember, aki valamilyen extrém módon dobja fel otthonár, de ez nem jelenti azt, hogy unalmas. Mark Ronson buja Los Angeles-i otthona minden, csak nem egyszerű, tapéták és merész műtárgyak jellemzik azt. De még a legvadabb Szűz is eredendően praktikus – a producernek egy egész vendégháza van a család és a barátok számára. Mark igazi Szűz: csupán félénken mutogatja Grammy-díjait és különféle elismeréseit, nem akarja felhívni magára a figyelmet.

Mérleg

A Mérlegek jó ízléssel vannak megáldva, így még csak nem is kell nagyon erőlködniük a terek díszítésekor. A Mérleg jegyben született Dakota Johnson szellős, fénnyel teli otthona könnyedén elegáns, fényképekkel és ábécésorrendbe rakott lemezgyűjteménnyel kiegészülve. A Mérlegeknél sokszor a külső fontosabb a funkcióval szemben, ezt bizonyítják Johnson gyönyörű kerti bútorai, amelyeket nem lehetne a szabadban tartani, vagy a Winston Churchill jachtjáról származó faasztala, amelyhez a vendégek nem ülhetnek le.

Skorpió

Kendall Jenner eldugott hollywoodi otthona az egyik legfontosabb dolgot kínálja a horoszkóp szerint Skorpió jegyben világrajött embernek: a magánszférát. A Skorpió jegyben született ember olyan helyre vágyik, ahol feltöltődhet, és elszakadhat a világtól, ideális esetben egy erdő közepén. A modell Skorpió vonásai teljes mértékben megmutatkoznak személyes művészeti stúdiójában (hiszen a jegy szülöttjei rendkívül kreatívak. Egy jó étkező és nappali, amely meghitt, mély beszélgetésekre ösztönöz, szintén előkelő helyet foglalhat el egy Skorpió listáján.

Nyilas

Ha egy Nyilasnak nem lehet otthona minden országban, akkor minden egyes utazását odavarázsolja abba az egy otthonba, ahol él. Vanessa Hudgens történelmi otthona (ami korábban Cecil B. DeMille szeretőjéé volt) különböző európai országok ihlette dolgokkal van tele. Vintage francia könyvek, nagyméretű csokrok és meglepő részletek találhatók – mindez nagyon illik a Naprendszer legnagyobb bolygója által uralt jegyhez. Burjánzó kertje tökéletes egy Nyilas számára, aki szereti a barátokat szórakoztatni tűz körül elmesélt sztorikkal.

Bak

A Bak a legkeményebben dolgozó jegy, és nem fél attól, hogy ezt meg is mutassa akár saját lakásában is. Tyrese Gibson gigantikus atlantai kastélya egy óda saját hosszú pályafutásához és arról, hogy milyen messzire jutott. Ám a Bakok tudják azt is, hogy soha nem hagyhatják abba a munkát, ezért kell nekik egy irodahelyiség és a bátorítás, hogy tovább meneteljenek – mint például a színész és énekes hamis Oscar-díja, amelyet a kandallópárkányon helyezett el, hátha bevonzza az igazit.

Vízöntő

A Vízöntő ízlése alapján egy modernebb és iparibb otthon felé hajlik. Alicia Keys sziklaparti otthona hatásvadásznak tűnik, de olyan barátságos hangulatot teremt, amely hívogatja a közösséget és nyitottságra ösztözön. A Vízöntők is imádják a technológia-orientált dolgokat, a semleges színeket, amelyek felmelegítik otthonukat, és a művészeti alkotásokat, amelyek kíváncsiságot keltenek. 

Halak

Egyetlen csillagjegy sem szeret annyira elmerülni a képzeletében, mint a Halak, talán a fantázia szó jellemzi legjobban ezt a horoszkópot. Kathy Hilton (Paris Hilton édesanyja) palotához hasonló otthonát látva elgondolkozik az ember, hogy még mindig Kaliforniában él-e, vagy egy másik évszázadba, Franciaországba repítették. Kathy Halak tulajdonságai a romantikus, maximalista stílus iránti szeretetéből fakadnak – otthonában nincs hiány pasztell- és rokokó bútorokból. De bár úgy tűnhet, hogy sok minden van bezsúfolva oda, a Halak meglepően pontosak tudnak lenni. Hilton még azt is észreveszi, ha egy-egy kagylódísz nem a megfelelő karácsonyfán lóg.

Forrás: Architectural Digest