Kiszely Noémi cikkei

4 gyönyörű téglafal otthonra – te melyiket választanád?

Kiszely Noémi - 2021.10.15

Egy plusz textúrát és régies, rusztikus bájt kölcsönöznek otthonunknak – ez minden, amiben megegyeznek a különböző stílusú és hangulatú téglafalak. Most összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat, hogy kiválaszthasd otthonod számára a kedvencedet!

„Ha úgy gondolom, hogy jó helyre megyek, akkor jó helyre is megyek”

Kiszely Noémi - 2021.10.14

Egy óra hosszát beszélgettem Mihály Márióval, aki alig húszévesen egy hátizsákkal nekiindult a nagyvilágnak. De szívem szerint napokig, hetekig is elhallgattam volna ennek az egészen kivételes fiatalembernek a gondolatait és úti élményeit, amelyből most csupán egyetlenegy, parányi homokszemnyit hoztam.

Kincset érő játékok leselejtezett kartondobozból

Kiszely Noémi - 2021.10.13

Beszerezhetjük mi a legcsilivilibb babaházat vagy elektromos gyerekautót, amivel röpke fél percet el is játszik majd a gyerek – egészen addig, amíg fel nem fedezi magának a hatalmas kartonpapír csomagolást. Kíméljük meg magunkat – és a pénztárcánkat – az első rész viszontagságaitól, és játékok helyett állítsunk haza mindjárt egy nagy adag kartondobozzal, amelyekből ámulatba ejtő játékházat és járműveket kreálhatunk csemeténk számára.

Egy betonkeverésre használt lábas kád újjászületése – lépésről lépésre

Kiszely Noémi - 2021.10.11

Bródán Zsanett nem ijedt meg a – mások számára talán – lehetetlennek tűnő feladattól, és új életet lehelt a viharvert lábas kádba. Most pedig elárulja, hogyan csinálta!

Elárasztják otthonodat a könyvek? Akkor dekorálj velük kreatívan!

Kiszely Noémi - 2021.10.08

Ha roskadoznak a polcok a könyveidtől, és már ékkel sem lehetne közéjük „csak egy utolsó” példányt beerőszakolni, akkor itt a felmentés! Nézd meg, hogy ezzel a néhány kreatív ötlettel miként adhatsz új értelmet nekik otthonodban.

Kiszely Noémi további cikkei