Kiszely Noémi cikkei

Imádnivaló ablak beülő – Így alakítsd ki

Kiszely Noémi - 2022.02.01

Elkap a sárga irigység, hacsak meglátunk egy képet egy lélegzetelállító ablak beülőről, mert elképzeljük, milyen jó lehet a reggeli kávét szorongatva fürdőzni a napfényben és a táj látványában. Hogy mindez valósággá váljon, nem kell mást tennünk, mint tudatosan kialakítani otthonunk kedvenc zugát.

Borítsuk tavaszba otthonunkat virághagymákkal!

Kiszely Noémi - 2022.01.29

A télapó szánja régen elsuhant már, és a szilveszteri pezsgőből is kipangott az összes bubi, de a tavasz eljövetele még mindig fényévnyi távolságra van tőlünk. Nincs mit tenni: rázzuk fel otthonunkat téli álmából néhány üde tavaszi hagymással!

Így készíts szupertitkos – és gyönyörű – macskaajtót

Kiszely Noémi - 2022.01.27

Talán a vécénk mellett, vagy egy fűtetlen helyiségben tároljuk cicusunk almát, így nem feltétlenül tartanánk nyitva az ajtót állandó jelleggel. De itt egy remek megoldás, amelynek segítségével kis kedvencünk a csukott ajtó ellenére szabadon mozoghat – ráadásul még a teljesen jellegtelen ajtónk is felfrissült megjelenéssel tündököl majd.

A szabadon álló kád problematikája: hol tároljuk a tisztálkodószereket?

Kiszely Noémi - 2022.01.26

Egy relaxáló habfürdőt venni, bizsergető fürdősóval és illatgyertyával, netán egy pohár borral kísérve mámorító érzés – oké, de hova pakoljuk mindezt egy szabadon álló kád esetén? Mutatjuk a legjobb megoldásokat!

Így reagálnak a 2022-es kert trendek szükségleteinkre

Kiszely Noémi - 2022.01.25

Itt az idő padlóig nyomni a féket ebben az eszeveszett száguldásban – mi több, akár hátat fordítani a világnak és visszatérni a természet adta nyugalomhoz és békéhez, amiről a 2022-es kert trendek gondoskodnak!

Kiszely Noémi további cikkei