Kiszely Noémi cikkei

  • kreatív ruhaszárítás Egy mozdulat, és már el is tűntek száradó ruháink a szoba közepéről! - Az éppen száradó ruháink mintha állandó placcot bérelnének maguknak aprócska lakásunk értékes négyzetcentimétereiből. Ezért itt az idő, hogy elpateroljuk őket az útból és egy olyan helyet találjunk nekik, ahol talán még meg is feledkezünk róluk!
  • csempematrica Váltsd le ósdi burkolatodat csempematricával! - Semmi kedved nincs a csilliárdokért kínált csempék közt keresgélni, és levadászni egy épkézláb szakit, aki belátható időn belül elvállalná a burkolást? Megértem! Mit több, tudok is rá egy szuper megoldást: vesd be a csempematricát!
  • fürdőszoba zuhanyfüggöny Kitört a zuhanyfüggöny forradalom! - Csak kapkodjuk a fejünket a bombaként robbanó, új generációs zuhanyfüggönyök láttán, melyek észveszejtő mintáikkal, drámai megjelenésükkel, és innovatív kialakításukkal megkaparintották maguknak a fürdő királyai címet!
  • film Instant család Instant család - Ez az igaz történeten alapuló film olyan jó érzékkel szövi be humorral az örökbefogadás egyébként súlyos témáját, hogy szinte percenként váltunk át nevetésből hangos, jajgató sírásba.
  • utazás otthoncsere homeechange Home Exchange - Amíg mi szabadságunkat töltjük, miért álljon az otthonunk üresen? Inkább ajánljuk fel másoknak, és így mi is ingyen szállhatunk meg a világ számos pontján.
  • szabadon álló kád beépített kád Szabadon álló kád vs. beépített kád – nálad melyik lesz a nyerő? - Nincs jobb annál, mint egy rohanós nap után elmerülni a kádban viháncoló buborékok között, és átadni magunkat a csínek. De míg idáig eljutunk, sok kérdést kell feltennünk magunknak leendő kádunkkal kapcsolatban. Mindenekelőtt azt, hogy szabadon álló, vagy egy beépített darab képezze otthoni wellness részlegünk szívét?
  • Holly Ringland Szirmokba zárt szavak könyv Holly Ringland: Szirmokba zárt szavak - Be kell vallanom, valami különös eufóriával tölt el, mikor egy szép borítójú könyvet tartok a kezemben. Szeretem, hogy már azelőtt beszippant, hogy akár egyetlen sort is olvastam volna belőle. A Szirmokba zárt szavak pedig éppoly szép és burjánzó belül, mint kívül.
  • Snétberger Ferenc Harncsa Veronika koncert a Müpában Snétberger: Itthon-otthon - Aligha lehetne ennél magasabbra emelni a gyönyörfaktort – hiszen a Berlinben élő Snétberger Ferenc ősszel a Müpában örvendeztet meg minket gitárjátékával, vendége pedig nem más lesz, mint a gyémánt hangú jazzénekesnő, Harcsa Veronika.
  • diy könyvespolc fa rekeszekből Építsünk kreatív DIY könyvespolcot fa rekeszekből! - Aki gyerekkorában szeretett legózni, az élni-halni fog a fa rekeszekből készülő, DIY könyvespolcért! Akár egy új, méretesebb darabra vágyunk, ahol a könyveink viríthatnak, vagy csak egy kis dekor sarkot alkotnánk belőlük, telitalálat lesz ez a kreatív lakberendezési ötlet.
  • Lassú élet.Radikális hétköznapok kiállítás a Ludwig Múzeumban Lassú élet. Radikális hétköznapok - A sors fintora talán, hogy az eredetileg 2020 tavaszára tervezett Lassú élet. Radikális hétköznapok című kiállítás mintha kilépett volna a múzeum falai közül és szinte a saját életünkben elevenedett meg annak üzenete – tehát, hogy itt az ideje behúzni a kéziféket!