Barion Pixel Ez a három kreatív kávézósarok melegséget hoz a zord télbe – Coloré

Ez a három kreatív kávézósarok melegséget hoz a zord télbe

2022. 01. 20.

Egy ötletes és helytakarékos kávézósarokkal az otthonunkban könnyebben átvészeljük a még előttünk álló hideg téli napokat, és mire felocsúdunk a kávé mámorító hatása alól, már itt is lesz a várva várt tavasz!

Kávésszekrényként újjászületve

Minden régi, elnyűtt szekrény legtitkosabb vágya, hogy kávésszekrényként születhessen újjá valaki konyhájában, ebédlőjében, vagy akár egy nappalit díszítve. Szerencsére akad olyan, akinek a kezei között csodálatos átalakuláson mennek keresztül ezek a régi darabok, de ha érzünk magunkban elég affinitást, akár mi is megpróbálkozhatunk egy DIY projekttel. Ezzel a praktikus, kompakt megoldással minden kéznél lesz, ráadásul bármikor könnyedén áthelyezhetjük otthonunk egyik szegletéből a másikba.

Kapszulahívőknek itt a kávéfal!

Állítsunk szent oltárt imádott kávékapszuláinknak egy ilyen kézműves kávéfallal, hogy minden reggel elé járulhassunk egy csésze erőt adó feketéért. Ezzel a kettő az egyben megoldással egyszerre pipálhatjuk ki a kapszulák és a bögrék tárolását, valamint a személyre szabható feliratoknak köszönhetően további dekoráción sem kell gondolkoznunk. Ily módon még a legkisebb konyhában is elfér a falon, vagy a szekrény oldalához rögzítve akár negyven darab kávét rejtő kapszula.

A kávés kocsi előállt

Többé nem okozhatnak fejtörést a hozzánk betoppanó váratlan vendégek, hiszen egy pillanat alatt lenyűgözhetjük őket egy ilyen mobil kávézósarokkal. Hiszen a kerekeken guruló tálalóasztalkán minden elfér, amire csak szükségünk lehet egy kellemes kávézáshoz: csészék, cukor és méz, kis kiöntőben a meleg tej, és maga a kávéfőző – már csak egy konnektorra lesz szükségünk, hogy kibuggyanjon belőle az életető nedű.

Borítókép forrása: Shutterstock / PuzzlePix