Barion Pixel Imádjuk! Jennifer Aniston visszahozta ikonikus ‘Rachel Green’ frizuráját a vörös szőnyegre – Coloré

Imádjuk! Jennifer Aniston visszahozta ikonikus ‘Rachel Green’ frizuráját a vörös szőnyegre

2024. 01. 09.

A Jóbarátok sztárja, Jennifer Aniston korábban azt nyilatkozta, hogy nem volt kibékülve a “Rachel-frizurával”, ennek ellenére nők milliói imádják ezt a vágást.

Jennifer Aniston felfrissítve a Rachel-stílust, egy réteges bobbal készült a 81. alkalommal megrendezett Golden Globe eseményre. Az 54 éves sztár 1994-ben debütált a nevezetes frizurával, ami ötvözte a bobot a hegyes végű, spiky megjelenéssel.

Jennifer Aniston
Forrás: Steve Granitz/Getty Images

Azt hiszem, ez volt a legrondább frizura, amit valaha láttam.

– mondta korábban a komika egy interjúban.

A sztár egy fekete pánt nélküli Dolce&Gabbana ruhában mutatta meg kifogástalan alakját, és szolid dekoltázsát. A ruha csőszabású, egyszerre elegáns és stílusos darab volt, anyaga különleges, alsó részénél pikkely formájú berakásokkal. Azt is mondhatnánk, hogy megidézett egy decens, fekete sellőt.

Jennifer Aniston
Forrás: Axelle/Getty Images

Jennifer Aniston Reese Witherspoonnal közös sorozata a The Morning Show két kategóriában is jelölt volt az arany glóbuszért. Az est nagy győztesei mégis az Oppenheimer volt, mint film, illetve Emma Stone, mint színésznő, de a Barbie is nyert egy vadiúj kategóriában.

Jennifer Aniston a The Morning Show mellett legutóbb a Gyagyás Gyilkosság című vígjáték második részében parádézott Adam Sandler mellett. 2023 nem volt könnyű év számára, hiszen elvesztette egykori kollégáját és jó barátját, Matthew Perry-t.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Axelle/Getty Images