Barion Pixel 40 évesen végre apa lesz Henry Cavill – a vörös szőnyegen mutatták meg barátnője gömbölyödő pocakját – Coloré

40 évesen végre apa lesz Henry Cavill – a vörös szőnyegen mutatták meg barátnője gömbölyödő pocakját

2024. 04. 16.

Amennyi veszteség és halál történt idén, szerencsére a csodák és az örömhírek sem kerülnek el minket. Most Henry Cavill és szerelme csalt mosolyt a világ szemére, akik a vörös szőnyegen árulták el, hogy szülők lesznek!

Henry Cavill apa lesz! Ezt pedig nem pletykákból tudták meg a rajongók, hanem magától a sztártól, aki kéz a kézben jelent meg barátnőjével Az Igazság Liga sztárja a The Ministry of Ungentlemanly Warfare New York-i premierjén, ahol egy percig sem titkolták, hogy hamarosan új feladat elé néznek, ami nem más, mint a szülőség.

Henry Cavill és barátnője
Forrás: Wiktor Szymanowicz/Anadolu via Getty Images

Az Acélember 40 éves sztárjának és Natalie Viscusonak is a kis jövevény lesz az első gyermeke, így mind a ketten hihetetlenül izgatottak és boldogok, hogy ezt együtt tapasztalhatják meg.

Natalie és én mindketten nagyon izgatottak vagyunk. Biztos vagyok benne, hogy még sokszor fognak így látni minket.

– mondta Henry Cavill, akiről sokáig rebesgették Hollywoodban, hogy a férfiakhoz vonzódik, de olyanok is voltak, akik szerint a sztár egyszerűen csak nem szeretett volna a házassággal és a gyerekvállalással felelősséget venni a nyakába. Nos, úgy fest egyik pletyka sem volt igaz, a rajongói pedig nagyon boldogok, hogy a jóképű sztár végre nemcsak révbe ért, de egy új „szerepben” is megmutathatja, milyen tökéletes.

Cavill és Viscuso 2021 áprilisában vállalta fel először nyilvánosan a kapcsolatukat, azóta pedig távol a nyilvánosságtól élik szerelemben a mindennapokat. Természetesen a két kutyusukkal.

A vörös szőnyegen 2022 októberében debütáltak először, mégpedig New Yorkban, Henry Cavill Enola Holmes 2 című filmjének premierjén.

Forrás: People
Borítókép forrása: Cindy Ord/Getty Images