Barion Pixel Ezzel foglalkozna Jennifer Aniston, ha nem színésznő lenne – Elárulta a titkot! – Coloré

Ezzel foglalkozna Jennifer Aniston, ha nem színésznő lenne – Elárulta a titkot!

2023. 08. 29.

Jennifer Aniston nevét mindenki a Jóbarátokkal köti össze, holott nem a munkája az egyetlen hobbija!

Jennifer Aniston már gyerekként, 11 évesen kacérkodott a színészettel, és olyannyira komolyan vette, hogy 19 évesen már színpadon szerepelt, és csupán 25 éves volt, amikor megtalálta élete legemlékezetesebb karaktere, a Jóbarátok Rachel Greenje.

Mindennek ellenére megfordult a fejében, hogy mivel foglalkozna, ha nem a színészettel, és nemrégiben úgy nyilatkozott, hogy bizonyosan belsőépítész vagy lakberendező lenne.

Jennifer Aniston – Mi lett volna, ha?

Mint a Jóbarátok sztárja elmondta, imádja megtervezni az otthonokat, és létrehozni a tereket.

Bemegyek egy házba, és rögtön látom, hogy milyen változtatásokra lenne szükség. Ez egy nagyon szórakoztató folyamat. Sokan rettegnek tőle, még kapcsolatokat is tönkretesz, engem pedig nagyon felpezsdít az egész!

2019-ben még akkori otthonát is megmutatta, amin jól látható egy bőr napozóágy, ami egy fehér szőnyegen pihen. A nappaliban is a fekete és a fehér színvilág uralkodott, amit régies stílusú bútorok és képzőművészeti alkotások egészítettek ki. Mint akkor elmondta, fontos, hogy az otthon szép legyen a szemnek, de a kényelem is igencsak elengedhetetlen.

Jennifer Aniston csupán 25 éves volt, amikor megkapta Rachel Green szerepét a Jóbarátokban / Kép forrása: NBC / Getty Images
Jennifer Aniston csupán 25 éves volt, amikor megkapta Rachel Green szerepét a Jóbarátokban / Kép forrása: NBC / Getty Images

Az 1965-ben épült ingatlanon rengeteget dolgozott az egykori Rachel: két évig tartott, mire elérte azt az állapotot, amit akkori férjével, Justin Theorux-szal megálmodtak. Mint elmondta, férje mindenképpen részt akart venni a tervezésben, így meg kellett tanulnia, hogy hogyan engedjen be más véleményt is a tervezési folyamatba. Ekkor tanulta meg azt is, hogy nem a legjobb együttműködés, ha rögtön kategorikusan nemet mond mindenre, amit a másik felvet.

Jennifer Aniston hozzátette, hogy nagyon fontos számára az otthon, hiszen sokszor volt úton, így szüksége van egy bázisra, ahová mindig hazatérhet. Régebben látta annak a romantikáját, hogy háromhavonta új helyre költözik, de egyre válogatósabb, és egyre nehezebben tud egy lakásra az otthonaként tekinteni.

Forrás: People.

Nyitókép forrása: Getty Images