Barion Pixel Jennifer Aniston kizsigerelte a testét a túl sok edzéssel, ma már másként csinálja – Coloré

Jennifer Aniston kizsigerelte a testét a túl sok edzéssel, ma már másként csinálja

2023. 06. 09.

A Jóbarátok 54 éves sztárja, Jennifer Aniston egy friss interjúban vallott korábbi szokásairól és edzés rutinjáról, aminek megálljt kellett parancsolnia.

Jennifer Aniston az 50-en túl is sugárzóan szép, alakja pedig irigylésre méltó. Ami pedig ruhaméretét illeti, megőrizte a harmincas éveinek számait. Aniston nemrég egy külföldi magazinnak mesélt arról, mennyire kizsigerelte a testét az erős edzésekkel, és fizioterapeutája hívta fel a figyelmét arra, hogy súlyos következményei is lehetnek a túlterhelésnek.

Miközben a Pvolve fitneszmárkával való új együttműködéséről beszélt , elmondta, hogy mostanra megváltozott az egészséggel kapcsolatos gondolkodása. 15 évig a tökéletesség látszatát akarta elérni, ezért órákon át edzett a lépcsőzőgépen vagy kardiózott és sosem érezte elégnek, ha nem érzett tőle fizikai fájdalmat. Túl keményen edzett, nem kímélte a testét és az ízületeit, valósággal összetörte magát és sérüléseket is szenvedett. A mozgásterapeutája végül egy Barbie-babán szemléltette, hogy az évek során mit okozott a testének, ami észhez térítette.

Jobb szeretek barátokkal edzeni. Ha csak magam vagyok, berakok valami jó zenét és hajlamos vagyok nem annyira fókuszálni. Megtalálom a kibúvót. Imádom a hiphop-ot edzés közben, nagy kedvencem Lizzo. A Pvolve segített helyrehozni magam, és megerősíteni a meggyengült részeket. Idősebb korban már máshogy, kíméletesebben kell edzeni.

– nyilatkozta a Gyagyás gyilkosság sztárja, akivel egy elképesztő fotósorozatot is készítettek.

Jennifer Aniston
Forrás: James Devaney/Getty Images

Jennifer sportmelltartóban és leggingsben pózol a Pvolve eszközeivel, amelyek a funkcionális edzést ötvözik az ízületkímélő edzésmódokkal. Aniston állítja, azért kereste fel a Pvolve alapítóját, Rachel Katzmant, mert az általa fejlesztett eszköz nagyon hatékony és kíméletes, és szeretné, ha mások is tudnának erről a lehetőségről.

Jennifer Aniston korábban arról is mesélt már, hogy a napját langyos citromos vízzel indítja, főleg fehérjealapú étrendet folytat, szakaszos böjtöt tart és a sport mellett a meditáció is részét képezi a napi rutinjának.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Emma McIntyre/Getty Images