Barion Pixel Jennifer Aniston és Justin Theroux 5 évvel a válásuk után így viszonyulnak egymáshoz – Vajon újra egymásba szerettek? – Coloré

Jennifer Aniston és Justin Theroux 5 évvel a válásuk után így viszonyulnak egymáshoz – Vajon újra egymásba szerettek?

2023. 04. 28.

Az egykori sztárpár, Jennifer Aniston és Justin Theroux 2011-ben szeretett egymásba egy forgatáson, majd 2015-ben össze is házasodtak.

Jennifer Aniston és egykori férje, Justin Theroux a hétvégén a New York-i Il Cantinori nevű étteremben vacsorázott együtt, méghozzá régi kedves barátjukkal, Jason Batemannel és annak feleségével, Amanda Ankával.

Jennifer Aniston és Justin Theroux
Forrás: Jon Kopaloff/Getty Images

Az 54 éves Aniston és az 51 éves Theroux a 2011-es Hippi-túra című film készítésekor szerettek egymásba, majd 2012-ben megtartották az eljegyezést is. Három évvel később, 2015 augusztusában egy visszafogott ceremónia keretei között kötöttek házasságot. 2018 februárjában Aniston és Theroux bejelentette szakításukat, és egy nyilatkozatban a következőt mondták kapcsolatuk végéről:

Ez a döntés kölcsönös volt, és szeretettel hoztuk meg tavaly év végén. Két legjobb barát vagyunk, akik úgy döntöttek, hogy mint szerelmesek elválnak útjaik, de alig várjuk, hogy folytathassuk dédelgetett barátságunkat. Szívszorító volt, de csak abban az értelemben, hogy a barátság nem lesz ugyanaz, mint amilyenek a mindennapok voltak együtt. De a barátságunk változik, erősödik és erre a részre mindketten nagyon büszkék vagyunk.

– mondta nem sokkal a válás után Justin.

A mondataik valóban nemcsak megszokott frázisok voltak, ők ketten baráti exek maradtak a válásuk óta eltelt években, többször találkoznak és a születésnapjaikon is mindig megemlékeznek egymásról a közösségi médiában. Így nem meglepő, hogy nemrég újra együtt látták őket, és egy kellemes vacsorát töltöttek el Jason Batemannel és a feleségével. A színésznek Jennifer Anistonnal már szinte családi a kapcsolata, rengeteget dolgoztak együtt és nagyon kedvelik egymást. Közös projektjeik voltak a Förtelmes főnökök, a Sejtcserés támadás, a Szakíts, ha bírsz és a 2016-os Hivatali karácsony is.

Jennifer Aniston és Jason Bateman
Forrás: Jamie McCarthy/Getty Images

Jennifer Aniston, aki 2000 és 2005 között Brad Pitt házastársa volt, a Theroux-val való szakítása óta nem járt nyilvánosan senkivel. 2022 év végén azt nyilatkozta az Allure-nek, hogy nem zár ki semmit, de egyelőre jó érzi magát egyedül.

Soha ne mondd, hogy soha, de most nem érdekel a házasság. Szeretnék-e kapcsolatot? Ki tudja? Vannak pillanatok, amikor úgy érzem támogatásra van szükségem. Csodálatos lenne hazajönni, valakinek a karjába esni, és azt mondani: Kemény nap volt.

Forrás: People
Borítókép forrása: Jason Merritt/Getty Images
0 /eletmod/sztarok/jennifer-aniston-es-justin-theroux/