Barion Pixel Ez aztán a brutális váltás: Margot Robbie rövidebb frizurájával aratott sikert a vörös szőnyegen – Coloré

Ez aztán a brutális váltás: Margot Robbie rövidebb frizurájával aratott sikert a vörös szőnyegen

2024. 04. 20.

A Barbie sztárja, Margot Robbie úgy döntött, ideje drasztikusabb változtatásokat eszközölnie megjelenésén.

Margot Robbie 2023-as éve a Barbie filmről szólt, így megjelenésében is maximálisan idomult a baba stílusához. Hosszú, arany fürtökkel jelent meg minden eseményen és díjátadón, arról nem is beszélve, hogy sminkjét és ruháját is mindig a Mattel játék inspirálta. Most azonban az Oscar-díjakat is osztó szervezet egy rendezvényén teljesen új frizurával mosolygott a fotósok előtt. Egy ideje ez a legrövidebb vágása és a szín is lecserélődött.

Margot Robbie
Forrás: Steve Granitz/Getty Images

Margot Robbie a “francia-lány” stílust célozta be, vállig érő, befelé kunkorodó tincseivel, melyek árnyalata már inkább barna, mintsem szőke. Az átalakuláshoz nem is volt elég egy szakember, három fodrász végezte el a munkát, mire ezt a végeredményt kapták.

A vágás Aleksey Bishop kezét dicséri, a színspecialista Jacob Schwartz volt, aki a világsztár hajának sötétebb tónusú gyökereket és mély szőke kiemeléseket adott. Robbie természetes hajszíne barna egyébként, de ezt szinte már el is felejtettük. Christopher Farmer fodrász végezte az utolsó simításokat, ami az említett francia stílust alakította ki.

A Ragadozó madarak sztárja az eseményen egy fekete elegáns, de mégis különleges, redőket vető Rick Owens ruhát viselt, amit Andrew Mukamal stylist választott a színésznőnek erre az alkalomra.

Forrás: Instyle
Borítókép forrása: Axelle/gettyimages