Barion Pixel Barbie után jöhet a biznisz: Margot Robbie a leghíresebb társasjátékból készít filmet – Coloré

Barbie után jöhet a biznisz: Margot Robbie a leghíresebb társasjátékból készít filmet

2024. 04. 11.

Nemrég még a Barbie című filmben mutatott alakítása miatt emlegettük Margot Robbie-t, de már azt is tudjuk, hogy most miben utazik.

Habár nagyot szólt a Margot Robbie főszereplésével és producerkedésével fémjelzett Barbie mozi és 8 kategóriában Oscar-jelölést is kapott, de sem Margot Robbie, sem a rendező nem került bele ebbe.

Margot Robbie újra a lecsóba csap

Az ausztrál szőke színésznő cége, a LuckyChap, valamint Tom Ackerley és Josie McNamara arra vállalkozott, hogy egy élőszereplős játékfilmet készítsenek, amelyet a Monopoly társasjáték ihletett. A Lionsgate és a Hasbro Entertainment csapatával keltik életre a játékot.

A kereskedelmi stratégiai játék meghódította a világot, amit a Hasbronak köszönhetünk.

Monopoly Robbie-módra

Az még egyáltalán nem tiszta, hogyan fogja a színésznő a játékot átültetni a vászonra, de a Lionsgate elnöke,  Adam Fogelson szerint a színésznő cégének…

… világos nézőpontja van… El sem tudnék képzelni jobb produkciós csapatot ehhez a szeretett és ikonikus márkához, mint a LuckyChap. … Rendkívül izgatottak vagyunk, hogy a teljes LuckyChap csapattal együtt dolgozhatunk azon, amiről mindannyian úgy gondoljuk, hogy ez lehet a következő kasszasikerük.

A Hasbro Entertainment filmes vezetője, Zev Foreman szerint:

A világ egyik legikonikusabb játékaként a Monopoly hihetetlen platformot kínál a történetmesélési lehetőségekhez. Nagyon örülünk, hogy a LuckyChap és a Lionsgate egyedülálló víziója mellettünk áll, hogy a populáris kultúra eme történelmi darabját a képernyőre vigyük.

Nyitókép forrása: Leon Bennett/GA / Contributor / Getty Images
0 /eletmod/sztarok/margot-robbie-monopoly-film/