Barion Pixel Katy Perry és Orlando Bloom a vörös szőnyeg álompárjai voltak – így festettek legutóbb – Coloré

Katy Perry és Orlando Bloom a vörös szőnyeg álompárjai voltak – így festettek legutóbb

2024. 04. 16.

A popsztár vőlegényével, Orlando Bloommal vonult be a sztárokkal teli, 10. Breakthrough Prize esemény vörös szőnyegén.

Hamarosan megjelenő, hatodik stúdió albumával tartja lázban rajongóit Katy Perry, aki az egyik legsokoldalúbb és legszínesebb popelőadó. A sztár a napokban egy különleges rendezvényre érkezett színész párjával, Orlando Bloommal, de rajtuk kívül még egy tucat híresség ott volt, például Kim Kardashian, Lizzo és Margot Robbie.

Ám Katy elegáns öltözéke mindenki tekintetét magára vonzotta, hiszen merész és eklektikus választás volt a méregdrága költemény. Az énekesnő egy fekete Coperni-ruhában pózolt és vonult, ami ejtett vállpántokkal, és láthatatlan melltartóval fokozta az amúgy sem szimpla sziluettet. Oldalról nézve még meghökkentőbb a ruha, aminek szoknya része a bokájáig ért, az egész forma pedig leginkább egy harangra vagy vázára emlékeztetett, de szemből akár sakkfigurának is vélhetnénk Perry-t.

Orlando Bloom és Katy Perry
Forrás: Axelle/Getty Images

A Fireworks előadója egy kis, átlátszó táskával még nagyobbat dobott az outfitjén. A mini retikül, amit tartott a kezében, csak egy szájfényt tartalmazott, az oldalán „KP6 Top Secret” felirattal – finoman utalva készülő albumára.

Az egész összeállítást egy ezüst színű, hegyes orrú magassarkúval zárta a popsztár. Katy mellett vőlegénye, Orlando Bloom is remekül mutatott. A Gyűrűk Ura egykori sztárja fekete szmokingot húzott hófehér inggel. Nagyon elegánsak voltak együtt.

Forrás: US Weekly
Borítókép forrása: Axelle/gettyimages