Barion Pixel Piszkos ügy: Katy Perry és Orlando Bloom egy mentálisan nem beszámítható embertől vették a házukat – pernek néznek elébe – Coloré

Piszkos ügy: Katy Perry és Orlando Bloom egy mentálisan nem beszámítható embertől vették a házukat – pernek néznek elébe

2023. 08. 09.

Katy Perry és Orlando Bloom saját otthont szerettek volna vásárolni, de jogi csatározásnak nézhetnek elébe. Egy 83 éves veterán azt állítja, hogy nem volt a „nem megfelelő állapotban”, amikor eladta a házat a pár számára.

Katy Perry és Orlando Bloom egy beteg embertől vettek házat

Katy Perry és Orlando Bloom igazi álompárnak tűnnek, de nem lehet felhőtlen a kapcsolatuk, ugyanis jogi harcba keveredtek a megvásárolt házuk miatt. Az 83 éves veterán, Carl Westcott szerint nem volt teljesen tudatánál, amikor eladta a házat, amit Perryék vásároltak meg 15 millió dollárért. A jogi ügy már három éve zajlik, és most a bíróság elé fog kerülni.

Az ügy alapja egy 2020 júliusában történt adásvétel, amikor is Carl Westcott, hat órás hátsebészeti műtétje után, fájdalomcsillapítók hatása alatt írta alá a szerződést. Azonban miután elmúlt a fájdalom, úgy érezte, hogy mégsem akarja eladni az ingatlant, és visszavonta a szerződést. Westcott Huntington-kórban szenved, ami miatt számos kihívással kell megküzdenie. A tünetek között található a kognitív képességek romlása: nehézség a döntéshozatalban, új információk megtanulásában, kérdések megválaszolásában, fontos információkra való emlékezésben, valamint a demencia is.

orlando bloom
Katy Perry és Orlando Bloom / Kép forrása: Matt Winkelmeyer / Staff / WireImage / Getty Images

Bíróságra mennek

Az ügyfél jogi dokumentumaiban azt állítja, hogy „nem volt mentálisan megfelelő állapotban ahhoz, hogy megértse az ügylet természetét és lehetséges következményeit.” Ráadásul sosem tette ki az ingatlant sem az eladásra, ingatlanügynökökkel sem konzultált soha.

Kórházi kezelése után Mr. Westcottnak legalább két opioidot írtak fel, amit naponta többször szedett a fájdalomra. Az életkora, háttérbetegsége és a gyógyszerek miatt Westcott nem volt ‘megfelelő állapotban’

– olvasható a beadványban.

Westcott 2020 májusában vásárolta meg az ingatlant, hogy ott élje le élete hátralévő részét. Mindössze két hónapig élhetett ott, mielőtt Katy Perry és Orlando Bloom megvásárolták volna. Westcott július 22-én még egy e-mailt küldött, amiben közölte, hogy mégsem akarja eladni a házát. Azonban Orlando Bloom és Katy Perry ügyvédje közleményt küldött neki, hogy kliensei ragaszkodnak az üzlethez és „kötelesek befejezni az eladást.”

orlando bloom
Katy Perry és Orlando Bloom / Kép forrása: Karwai Tang / Contributor / WireImage / Getty Images

A problémát nem sikerült megoldaniuk, így a bíróság elé kerül az ügy. Westcott már nem tud részt venni a tárgyaláson, mivel betegsége miatt mentálisan nincs jól és ágyhoz van kötve.

Forrás: Radar Online, Webbeteg

Borítókép forrása: Michael Kovac / Contributor / Getty Images Entertainment / Getty Images