Barion Pixel A 45 éves Orlando Bloom edzésvideója közben osztott meg egy megdöbbentő orvosi diagnózist – Coloré

A 45 éves Orlando Bloom edzésvideója közben osztott meg egy megdöbbentő orvosi diagnózist

2022. 08. 14.

Orlando Bloom tökéletes alkata csak az egyik sokkoló elem az Instagram kontentben.

Orlando Bloom egy közösségi média videóban mutatta be, hogyan is edz, és persze nagyon fontos a gyakorlatok helyes kivitelezése, mégis kicsit elviszi a gondolatainkat izzadó, szálkás teste.

Orlando Bloom
Forrás: Northfoto

Orlando Bloom egy úgynevezett francia rúddal, nagy súlyokkal mutat be bicepsz és mellizom erősítő gyakorlatokat, majd egy hasizom erősítő hengerrel edz a talajon, és még a kábeles keresztezés rejtelmeibe is bevezet bennünket.

Látványos és izgalmas maga az edzés, ám a 45 éves színész nem öncélúan mutogatja magát, egy fontos emléket is megoszt fiatalkorából, amikor egy sérülés következtében az orvosok azt mondták neki, hogy talán soha többé nem fog járni.

A Gyűrűk Ura és a Karib-tenger kalózainak sztárja 19 évesen lezuhant egy épület harmadik emeletéről, amikor leomlott a vízelvezető cső, amibe kapaszkodott. Orlando Bloom merész fiatal volt, imádott mászni, ugrálni, motorozni, versenyezni, és nem gondolta, hogy egyszer vele is történhet baj. Az esés következtében megsérült a gerince, elrepedtek csigolyái, és a szakorvosok azt is kilátásba helyezték, hogy sosem fog járni.

Orlando Bloom
Forrás: Northfoto

Szerencsére nem így lett, hátmerevítőt kapott, és erről is osztott meg már fotót az oldalán, amihez a következőket írta. “Amikor kijöttem a kórházból, rögtön bulizni kezdtem – a hátmerevítővel. Beletelt pár hónapba, mire rájöttem, hogy ez az én életem, és nem akartam elrontani. A baleset mindent megváltoztatott. Amíg közel nem vagy ahhoz, hogy elveszítsd az egészséged, épséged, nem is veszed észre, mekkora kincs. Régebben motoroztam és száguldoztam, mintha minden versenypálya lenne; nevetséges volt. Nem azért, mert királynak tartottam; csak azért, mert szerettem feszegetni a határokati. De lenyugodtam.”

A színész egy korábbi interjúban pedig azt mesélte el a balesete kapcsán, hogy ez volt az első, amikor megérintette a halál szele, és ez bizony nagyon mellbe vágta. A kórházi ágyában négy napig kétséges volt, hogy talpra áll-e, az orvosok azt mondták, le fog bénulni és tolókocsiba kerül a gerincvelő szakadás miatt.

Orlando Bloom azóta tudatosan él, odafigyel a veszélyekre is, tervszerűen edzi a testét és figyel, hogy helyesen végezze a mozgásokat. Ráadásul többszörös apukaként már nem csak önmagáért felelős.

Ez is érdekelhet

Miranda Kerr elárulta, hogyan is működik mozaikcsaládja Orlando Bloommal

A gyönyörű modell és egykori párja, Orlando Bloom, 2013-ban váltak el, három évnyi házasság után. Akkor azt mondták, ez a jó döntés, mert nem a legjobbat hozzák ki egymásból, és szeretnék megőrizni a lelki békéjüket, hiszen jobban tisztelik egymást, mintsem egy nem működő kapcsolatba zárják a másikat. Ha szeretnél többet tudni a témáról, olvasd el a cikkünket!

Forrás: dailymail.com