Barion Pixel Ezért ők a 3 legirritálóbb csillagjegy, mégpedig sok ember szerint – Coloré

Ezért ők a 3 legirritálóbb csillagjegy, mégpedig sok ember szerint

2023. 08. 30.

Minden csillagjegy rendelkezhet bosszantó tulajdonságokkal, például magában dúdol, vagy széthagyja a dolgait, esetleg mindig késik és nem tartja be a szavát.

Mi tesz egy csillagjegyet irritálóvá, idegesítővé? Ezt nem is olyan könnyű megmondani, hiszen nem egyforma az ingerküszöbünk. De mégis vannak olyan tipikus személyek, akiktől a legtöbb embernek a hátán is feláll a szőr, akinek a magatartása vagy beszéde bicskanyitogató. A csillagjegyek közt is akadnak, amelyek kicsit jobban teherré válnak…Lássuk a példákat!

csillagjegy
Forrás: Shutterstock / Puzzlepix

Szűz

Precizitása, maximalizmusa, aprólékos hajlama időnként nagyon bosszantó lehet, legyen szó akár az irodában dolgozó munkatársak mikromenedzseléséről, akár az otthoni családi feladattáblázatról. A Szűz csillagjegyű emberek precízek, és az irányítás iránti igényük elsöprő lehet. Temperamentumuk zaklató lehet mások számára, erőszakosnak élhetik meg őket, akik képesek akár kétszer is elvégeztetni a feladatot, ha nem elég profi a kivitelezés. A Szűz emberekhez nagyfokú tolerancia kell.

Bika

A békés természete néha már túlzás. Lazaságuk, megfontolt lassúságuk akár azt is sugallhatja családtagjaiknak, barátaiknak, hogy közönyösek. Vészhelyzetben vagy stresszhelyzetben is képesek túl higgadtak maradni, ami egy tüzesebb jegyet felrobbanthat. A Bikát meg kell tanítani arra is, hogy motiváljon, bátorítson másokat, véletlen se legyen muja.

csillagjegyek
Forrás: Unsplash

Ikrek

Ha túl hosszú ideig tartózkodunk e csillagjegy mellett, az rendkívül kimerítő lehet. A tevékenységek és érzések áradata az Ikrek irányából elsöprő cunami néha, és ha valaki nem egy non-stop bulizós, csacsogós fajta, akkor egy idő után utálni fogja az Ikreket. Az egész szoba figyelmét egy teljes napon keresztül le tudják kötni az Ikrek anélkül, hogy fáradnának. Mondhatni két egyén energiája van bennük, ráadásul elég nehezen váltanak át a pörgésből komoly üzemmódba.

Borítókép forrása: Shutterstock / Puzzlepix