Barion Pixel Ezek a kedvenc sorozataink folytatódnak az HBO-n: Mutatjuk mik térnek vissza 2024-2025 között! – Coloré

Ezek a kedvenc sorozataink folytatódnak az HBO-n: Mutatjuk mik térnek vissza 2024-2025 között!

2024. 04. 27.

Némelyik HBO sorozatról már konkrétumokat lehet tudni, más esetében pedig csak homályban tapogatózunk.

Az HBO tartalomért felelős igazgatója, Casey Bloys több HBO sorozatról beszélt, többek között olyan sikerszériák sorsáról, mint a Hatalmas kis hazugságok, az Utódlás, a Last of Us, az Eufória és a Fehér lótusz.

Mégis jön a harmadik évad?

Bloys nyitott és izgatott volt, hogy a saját készítésű sorozatuk, a Hatalmas kis hazugságok (Big Little Lies) 3. évadjába is belefognak, ám Jean-Marc Vallée halálával ez megsemmisülni látszott. Most azonban mégis megcsillant a remény. Reese Witherspoon és Nicole Kidman, a széria két főszereplője és executive producere kilátásba helyezte a folytatást. Witherspoon ezt mondta:

Dolgozunk rajta. Nic és én sokat dolgoztunk rajta.

Casey Bloys azt is tudja, hogy egy olyan produkció, amelyben annyi híresség játszik egyszerre, mint Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Zoë Kravitz, Shailene Woodley, Meryl Streep…

…össze kell hangolni a menetrendjüket, nekünk meg meg kell írnunk.

Azt is megemlítette, hogy

…sok a tennivaló. Ez most nagyon korai szakaszban van. Az egész szereplőgárda műsorokat és filmeket csinál, és mindenki nagyon elfoglalt. De ez egy nagyon különleges csoport. Szeretnek együtt dolgozni. És ha rátalálnak egy ötletre, azt hiszem, hogy megvalósítják. Izgatottak vagyunk, amikor készen állnak, és megtesszük ezeket a lépéseket, amikor készen állnak.

HBO sorozat
Jesse Armstrong, az Utódlás forgatókönyvírója, producere / Kép forrása: Tommaso Boddi/GA / Contributor / Getty Images

Mi lesz az Utódlással?

Az Emmy-díjátadón nagyot tarolt az Utódlás (Succession), amely a 4. évaddal befejeződött. Casey Bloys és Jesse Armstrong tisztában van azzal, hogy nyaggatni fogják a folytatással, ám erre kicsi esélyt lát.

Ennek az esélye meglehetősen kicsi. Hacsak Jesse nem azt mondja hirtelen: Istenem, nekem van a legjobb ötletem. Ezt akarom csinálni. Ezt nagyon komolyan venném. De azt hiszem, elmesélte azt a történetet, amit el akart mondani. Nem úgy tűnik, hogy újra meg akar látogatni, és ezt teljesen megértem. Izgatottan várom, hogy mit fog tenni ezután.

A The Last of Us folytatódik

Ahogy arról mi is írtunk 3 új szereplővel gazdagszik a The Last of Us. A folytatás tehát nem kétséges, még annak ellenére sem, hogy Pablo Pascal karja sínben fekszik. Figyelembe vették a sérülés (amely egy esésből származik) mértékét és ehhez igazodik a gyártási terv is.

Készül a Fehér Lótusz is

A 3. évaddal fog jelentkezni a Fehér Lótusz HBO sorozat, amelynek gyártása hamarosan kezdődik. Már megvan az új szereplőgárda, amelyben újból helyet kap Natasha Rothwell. Az előző, 2. évadban ugyanígy volt, visszatért Jennifer Coolidge. A producer sejtelmesen megjegyezte, hogy a rajongók már a 4. évadot is várhatják, illetve hogy abban kit hoznak majd vissza a régi szereplők közül.

HBO sorozat
Az Eufória sztárjai / Kép forrása: Variety / Contributor / Getty Images

Az Eufóriát titok lengi körbe

Nemsoká újra látható lesz az Eufória a 3. évaddal, de hogy ez lesz-e az utolsó, azt nem árulták el. Az biztos, hogy a szereplők sztárokká váltak, de a folytatás attól is függ, hogy a rendező Sam Levinsonban még milyen történetek maradtak, ha maradtak.

Nyitókép forrása: FilmMagic / Contributor / Getty Images

/szelavi/kultura/igy-alakul-az-hbo-sorozatok-sorsa/