Barion Pixel Reese Witherspoon elárulta, miért fontos dolgozni a barátságokon – Coloré

Reese Witherspoon elárulta, miért fontos dolgozni a barátságokon

2023. 09. 12.

Reese Witherspoon szerint néhány barátságon muszáj dolgozni, csak így maradhatnak meg az igazán értékes kapcsolatok.

Egy barátságon dolgozni kell

Reese Witherspoon pénteken megosztotta gondolatait arról, hogyan tartotta fenn barátságait az évek során egy új interjú során.

Dolgozni kell rajta! Mindig dolgozni kell a barátságaidon

– mondta a színésznő a házigazdának.

Mindenki elérkezik arra a pontra 40 felett, hogy azt mondja, ha nem teszel hozzá az életemhez, takarodj az életemből.

Reese Witherspoon híresen jó kapcsolatot ápol több kollégájával is, rengetegen nevezik őt a barátjuknak. Bár nem tudni hogyan találkoztak először, jó kapcsolatot ápol Jennifer Garnerrel. Jennifer Anistonnal a Jóbarátokon dolgozott együtt, és azóta is barátok, a színésznő támogatta őt a válása során is. De hosszan sorolhatnánk még, például Nicole Kidmant, Zoë Kravitzot vagy Mindy Kalingot.

A nagymamám mindig azt mondta: Az emberek vagy radiátorok, vagy lefolyók. Maradj a radiátorok körül, és szabadulj meg a lefolyóktól

– folytatta.

Reese Witherspoon
Kép forrása: Steve Granitz / Contributor / FilmMagic / Getty Images

Reese Witherspoonnak fontosak a barátságok

A beszélgetés alatt a műsorvezető felolvasta Witherspoon egyik barátjának nyilatkozatát, akit valószínűleg nem szeretne kirakni az életéből: Laura Dern színésznőjét.

Mindig is a művészet és más művészek, valamint a barátok és a család bajnoka volt

– mondta Dern Witherspoonról.

Ők ketten az HBO Hatalmas kis hazugságok című sorozatában játszottak együtt, az évek során több alkalommal is beszéltek arról, hogy mennyire jó barátok lettek. A Vanity Fairnek adott 2020-as interjúban Witherspoon a nővérének nevezte Dernt.

Tudod, találkozol emberekkel, barátokkal, de néhány nőről azt mondom az életemben, hogy a nővérem. Nincs testvérem, és a nővéremet Laurában találtam meg. Senki sem nevet úgy, mint Laura. Varázslatos

– mondta.

Reese Witherspoon és Laura Dern
Reese Witherspoon és Laura Dern / Kép forrása: Dia Dipasupil / Staff / Getty Images Entertainment / Getty Images

Reese Witherspoon az utóbbi hónapokban biztosan tesztelhette, hogy mely emberek érdemlik meg a barátságát, ugyanis nehéz időszakon ment keresztül. Márciusban jelentette be, hogy ő és a most már volt férje, Jim Toth 12 év házasság után elválnak.

A TMZ szerint Witherspoon és Toth a múlt hónapban véglegesítették a válásukat. Az egykori párnak van egy közös fia, a 10 éves Tennessee.

Forrás: Huff Post, Popsugar

Borítókép forrása: Axelle/Bauer-Griffin / Contributor / FilmMagic / Getty Images