Barion Pixel Úgy tűnik, hogy Reese Witherspoon exférje, Jim Toth továbblépett és ezzel a nővel randizik – Coloré

Úgy tűnik, hogy Reese Witherspoon exférje, Jim Toth továbblépett és ezzel a nővel randizik

2023. 07. 23.

Négy hónappal azután, hogy Reese Witherspoonék bejelentették, különválnak, a férfit már hírbe is hozták egy másik hölggyel.

Reese Witherspoon és Jim Toth 12 év házasság után, 2023 márciusában jelentették be, hogy elválnak útjaik.

Nagy odafigyeléssel és megfontolással hoztuk meg azt a nehéz döntést, hogy elválunk. Nagyon sok csodálatos évet töltöttünk együtt, és mély szeretettel, kedvességgel és kölcsönös tisztelettel haladunk tovább mindazt szem előtt tartva, amit együtt hoztunk létre.

– állt a közös közleményükben.

Reese Witherspoon
Forrás: Kevin Mazur/Getty Images

Most egy forrás azt mondta egy külföldi magazinnak, hogy Jim egy új barátnőjénél szállt meg a Costa Rica-i Sendero Nosarában. Úgy tűnt, egy lakosztályban laknak, és nagyon boldognak tűntek. Csak hűsöltek és magukba szívták azt a bizonyos pura vida hangulatot. Határozottan romantikus dolognak tűnt a bennfentes szerint.

Jim Toth korábban a CAA tehetséggondozója volt, majd segített elindítani a Quibi streaming szolgáltatást, amely azóta leállt. Később Reese Hello Sunshine és Draper James cégeinek igazgatótanácsában dolgozott.

A Doktor Szöszi és a Morning Show 47 éves sztárjának volt egy korábbi házassága is, Ryan Phillippe-pel, akitől két gyönyörű gyermeke is született. Jim Toth-tal pedig lett egy közös fiuk, Tennessee James, aki most 11 éves.

Reese Witherspoon korábban azt is elmesélte, hogy manapság, a közösségi médiának hála, ő maga mondhatja el életéről vagy nehézségeiről az igazságot, így nem érzi magát kiszolgáltatottnak a bulvárral szemben. És ezt válásakor is megtapasztalta, örül, hogy ő hozhatta nyilvánosságra, és nem érzi magát egyedül a nehézségeivel.

Forrás: Just Jared
Borítókép forrása: Alberto E. Rodriguez/Getty Images