Barion Pixel Reese Witherspoon a rá megszólalásig hasonlító lányával, Avával élvezi a nyarat – Coloré

Reese Witherspoon a rá megszólalásig hasonlító lányával, Avával élvezi a nyarat

2023. 08. 04.

Reese Witherspoon örömmel mutatja meg gyönyörű lányát, különösen a nyaralás alatt!

A 47 éves Reese Witherspoon három gyermek édesanyja. A legidősebb a 23 éves Ava, aki nagyon hasonlít az édesanyjára, és ezt hangsúlyozandó most még össze is öltöztek! Az Instagramon található posztbon látható, hogy nemcsak testalkatuk, hanem arcuk, szájuk és orruk is szinte a megszólalásig hasonlít egymásra.

Reese Witherspoon a lányával készített közös képet a szép augusztusi estén / Kép forrása: Instagram / Reese Witherspoon
Reese Witherspoon a lányával készített közös képet a szép augusztusi estén / Kép forrása: Instagram / Reese Witherspoon

A színésznő éppen vacsorázott a lányával, és azzal a pár szóval örökítette meg az eseményt az oldalán, hogy ,,nyári esték a kedvenc lányommal”. Ava a színésznő legidősebb gyermeke, akinek édesapja Ryan Phillippe, színész. A színésznőnek Aván kívül két fia van, akik a kép tanúsága szerint nem voltak jelen az eseményen.

Reese Witherspoon magánélete

A színésznő 1999-től 2008-ig volt együtt lánya édesapjával, aki egyben középső fiának is az apukája. Deacon 19 éves, és a jelek szerint zenész lesz belőle. A legkisebb, tízéves Tennessee James édesapja Jim Toth, akivel a színésznő 12 évig élt házasságban. A válókeresetet 2022 áprilisában adták be. Kapcsolatuk szépen indult: 2010-ben találkoztak egy partin, és kevesebb, mint egy évvel később a pár már eljegyezte egymást, majd 2011-ben összeházasodtak.

A pár a szakítását együtt jelentette be, és mint mondták, tisztelettel tekintenek egymásra, így feltételezhetően a kapcsolat végének nem harmadik fél az okozója. Azóta felröppentek olyan hírek, hogy Jim Toth újra kapcsolatban van, ám a színésznő szerelmi életéről nem lehet tudni.

Annyi bizonyos, hogy boldogan neveli gyermekeit, és következő filmjein dolgozik.

Forrás: Mail Online.

Nyitókép forrása: Getty Images