Barion Pixel Ezek a hírességek csatlakoznak a The Last of Us második évadához – Coloré

Ezek a hírességek csatlakoznak a The Last of Us második évadához

2024. 01. 12.

Amikor bekövetkezik az, amit még csak fikcióként képzelünk és film formájában nyomunk le az emberiség torkán, az lehet valóság lesz egyszer. A The Last of Us is egy lehetséges verziót tár elénk.

Az életben maradás a mai világban sem egyszerű, de ha a világ összedőlni készül, akkor csak magunkra, a családunkra, esetleg néhány sorstársunkra támaszkodhatunk. Erre a gondolatra épült a The Last of Us című videójáték és az abból készült széria. Az első évad bombasztikus sikere után hamarosan megkezdődnek az új évad munkálatai. A Pedro Pascal és Bella Ramsey főszereplésével készült zombiapokalipszis új szereplő között köszönthetjük Isabela Mercedet, Kaitlyn Devert és Young Mazino-t.

Új szereplők a The Last of Us 2. évadában

A videójáték tévéadaptációjának második évada eddig is számos találgatásra adott okot. A sorozat legfontosabb kérdése talán az volt, hogy az új központi karaktert, Dinát ki fogja alakítani. Úgy tűnik, hogy nem tartott sokáig a kiválasztás, mert a sorozat alkotói így nyilatkoztak:

Örökké kereshet egy színészt, aki könnyedén megtestesíti mindezt, vagy azonnal megtalálhatja Isabela Mercedet. Nem is lehetnénk büszkébbek arra, hogy csatlakozott a családunkhoz.

Dinát tehát Isabela Merced fogja alakítani. Karaktere meleg, zseniális, vad, vicces, erkölcsös, veszélyes és azonnal szerethető.

A rajongók már azt is tudják, ki lesz Abby az új részekben. A feltörekvő hollywoodi titán, Kaitlyn Dever kapta meg a szerepet, aki tündéri oldalát kicsit félrerakhatja, ugyanis egy negatív karaktert kell életre keltenie.

Hozzájuk fog újként csatlakozni Young Mazino, aki Jesse szerepébe bújik. A Balhé film sztárja is kulcsfigurája a sorozatnak, valószínűleg sokat lehet majd látni.

A The Last of Us újabb évadának forgatása a hírek szerint február végén kezdődik.

Nyitókép forrása: FilmMagic / Contributor / Getty Images