Barion Pixel Pedro Pascal komoly betegséget kapott el a lelkes rajongói miatt – Coloré

Pedro Pascal komoly betegséget kapott el a lelkes rajongói miatt

2023. 05. 30.

A Trónok harcában látható halálos jelenete annyira népszerű volt, hogy mindenki újra akarta élni, amikor szefiztek Pedro Pascallal.

Pedro Pascal mielőtt a Mandalori és a The Last of Us sorozatokat vitte volna sikerre, a Trónok harcában is jelentős karaktert keltett életre…és halálra. Pascal alakította a 4. évadban Dorn hercegét, Oberyn Martell-t, akit végül egy harcban legyőz Gregor Clegane “A hegy”. Pontosabban a karakter szemét nyomta ki, a koponyáját pedig puszta kézzel zúzta össze.

Pedro Pascal
Leon Bennett/Getty Images

Pedro Pascal egy közelmúltbeli színészek közti beszélgetéskor elevenítette fel azt, amikor a Trónok harca kapcsán elárasztották a közös képet kérő rajongók, és jó páran úgy akartak vele fotózkodni, hogy közben hüvelykujjukat a szemére rakták, mintha kinyomnák azt.

Emlékszem, korábban a Trónok harca miatt, és a karakterem halála miatt… az emberek nagyon szerették a szelfiket hüvelykujjukkal a szememben. Eleinte annyira komolyan vettem és boldog voltam a karakter sikere miatt, hogy megengedtem nekik! Mígnem egyszer kötőhártya-gyulladást kaptam valakinek a koszos kezétől.

– osztotta meg kedélyesen a Last of Us sztárja.

A kerekasztal beszélgetésen Pedro Pascal azt is megosztotta színésztársaival, hogy eléggé aggódott, mennyire okoz majd csalódást a The Last of Us-ban nyújtott alakításával a videójáték fanatikus rajongóinak.

Pedro Pascal
Mike Coppola/Getty Images

Nagyon be voltam rezelve. Mert adott egy mindenki által ismert, menő karakter és egy történet, amivel kapcsolatban az embereknek magas elvárásai voltak. Nem szerettem volna csalódást okozni, de persze senki sem védtelen ez ellen. Szeretném, ha szeretnének az emberek.

Pedro Pascal-t láthatjuk majd a Gladiátor folytatásában, és a Mandalori-ban is hallhatjuk, ám mint nemrég bevallotta, már csak szinkronizálja a karaktert, nem ő bújik a kosztümbe, jelen sincs a forgatásokon.

Forrás: Just Jared
Borítókép forrása: Leon Bennett/Getty Images