Barion Pixel Új Rómeó és Júlia történet érkezik októberben a HULU-ra – Coloré

Új Rómeó és Júlia történet érkezik októberben a HULU-ra

2022. 08. 22.

A Rómeó és Júlia történet ezúttal nem a tragikus sorsú szerelmesekre koncentrál, hanem az ifjú Montague első szerelmére, Rosaline-ra.

A Rosaline egy amerikai romantikus vígjáték, amelyet Karen Maine rendezett, Scott Neustadter és Michael H. Weber forgatókönyve alapján.

Rómeó és Júlia
Forrás: Northfoto

A főszereplők Kaitlyn Dever (Rosaline), Isabela Merced (Júlia), Kyle Allen (Rómeó), Bradley Whitford és Minnie Driver. A filmadaptáció Rebecca Serle Amikor az enyém voltál című regényén alapul, amelyet viszont William Shakespeare Rómeó és Júliája ihletett. A HULU jóvoltából meg is érkeztek az első fotók a filmből, és igazán mesés utazásra számíthatunk, csodálatos jelmezekkel és képi világgal.

A Rosaline a Rómeó és Júlia vidám, újszerű megközelítése, amikor a szerelmesek történetét Júlia unokatestvére, Rosaline szemszögéből látjuk majd. A valaha elmesélt leghíresebb szerelmi történetet most az éles eszű és idealista Rosaline oldaláról mutatják be, ami azért izgalmas, mert a lány volt Rómeó exe Júlia előtt, és a lány mindent megtesz eleinte, hogy a híres románcot meghiúsítsa és visszaszerezze a fiút. Később azonban az egész átfordul egy önfelfedező utazássá, így Rosaline végül azon dolgozik majd, hogy segítsen újra összehozni a Capulet és Montague párost.

Az új Rómeó és Júlia filmet a tervek szerint 2022. október 14-én mutatják be a Hulun és a Disney+-on.

Ez is érdekelhet

Ezt lehet tudni a Netflix Love, Death and Robots sorozatának 4. évadáról

A Love, Death and Robots óriási népszerűségre tett szert. Az 1. és 2. évadot 2019-ben és 2021-ben sugározta a Netflix, a 3. évad 2022-ben debütált kilenc résszel, és már mindenki tűkön ül, hogy mi lesz a folytatással. Ha szeretnél többet tudni az új évadról, olvasd el a cikkünket!

Forrás: variety.com