Barion Pixel Ezt lehet tudni a Netflix Love, Death and Robots sorozatának 4. évadáról – Coloré

Ezt lehet tudni a Netflix Love, Death and Robots sorozatának 4. évadáról

2022. 08. 19.

A Love, Death and Robots különleges volta miatt hatalmas népszerűségnek örvend, így rajongók milliói várják az új évadot.

A Love, Death and Robots óriási népszerűségre tett szert. Az 1. és 2. évadot 2019-ben és 2021-ben sugározta a Netflix, a 3. évad 2022-ben debütált kilenc résszel, és már mindenki tűkön ül, hogy mi lesz a folytatással.

Love Death Robots
Forrás: Netflix

A sorozat eddig 12 Emmy-díjat nyert, és tényleg egészen elképesztő benne az animációs munka és a képi világ. A világelső streaming szolgáltató pénteken jelentette be az Instagramon, hogy jön a 4. évad.

A Love, Death and Robots minden epizódja más-más történetet mesél el, különböző animációs stílusokban, kreatív csapatok munkája által, a világ minden tájáról. Az epizódok a műfajok széles skáláját is lefedik, beleértve a vígjátékot, drámát, horrort és még sok mást. Ráadásul minden epizódban más-más szinkronhangok szerepelnek, több világhírű színész is kölcsönözte már a hangját a karaktereknek a műsorban.

A nagy bejelentés egy igen rövid kis videóval hozta a tudtunkra, hogy készülhetünk a folytatásra. A jól megszokott sistergős zene és egy felirat: Volume F***. Ez a “negyedik felvonást” takarja, de akár lehet benne némi áthallás az angolból jól ismert káromkodásra is.

Aaaabbmfwue6fiafvqystsj5mvwzxyfz4mjpefsglaszzgyfgapqzpgqjoawtskvdi51q93kmtmbuntrgboonnvqev7ozvo C Z49v01idj9gikxhjtacfvvqogz
Forrás: Netflix

A kicsit Black Mirrort idéző, hihetetlen történeteket bemutató, mélyen elgondolkodtató és a legtöbbször groteszk sorozat tehát hamarosan újra látható lesz, vadonatúj részekkel. Premierdátum egyelőre nincs, de egészen biztos, hogy 2023 év eleje vagy tavasza előtt nem folytatódik a széria. A Netflix a következő pár, nem túl informatív sort közölte a negyedik évadról:

“A terror, a képzelet és a szépség kilenc új epizódban ötvöződik, amelyek egy ősi gonosz feltárásától a kozmikus apokalipszisig terjednek, megdöbbentő novellákat mesélnek majd el a fantasy, horror és sci-fi háza tájáról, a védjegyként ismert szellemességgel, bizarr humorral és vizuális újításokkal.”

A sorozat legszakavatottabb rajongói szerint, ha a készítők szeretnének pár csavart és megújulást belevinni a szériába, akkor feltehetőleg lesznek olyan epizódok a negyedik évadban, melyek visszautalnak korábbi részekre vagy összekapcsolódnak azokkal, esetleg régebbi szereplőket köszönthetünk majd új történetben.

Ez is érdekelhet

The Weeknd “The Idol” című sorozata exkluzív előzetest kapott

Igazán különleges debütálást tudhat magáénak az új HBO-s sorozat, hiszen az egyik főszereplő, Abel Makkonen Tesfaye, azaz The Weeknd mutatta be az előzetesét az After Hours Til Dawn turné keretében, New Jerseyben. Ha szeretnél többet tudni a szériáról, olvasd el a cikkünket!

Forrás: variety.com