Barion Pixel The Weeknd “The Idol” című sorozata exkluzív előzetest kapott – Coloré

The Weeknd “The Idol” című sorozata exkluzív előzetest kapott

2022. 07. 20.

A popsztár, The Weeknd és Lily-Rose Depp lesznek a főszereplői a szériának, amit az Eufória készítője hoz el számunkra.

Igazán különleges debütálást tudhat magáénak az új HBO-s sorozat, hiszen az egyik főszereplő, Abel Makkonen Tesfaye, azaz The Weeknd mutatta be az előzetesét az After Hours Til Dawn turné keretében, New Jerseyben.

The Weeknd
Forrás: Northfoto

A limitált sorozatot maga Tesfaye, Reza Fahim és Sam Levinson készíti, utóbbinak köszönhetjük a nagysikerű Eufóriát is. A The Idol női főszereplője Lily-Rose Depp, aki egy hollywoodi popsztárt alakít és az ő szemszögéből nézhetjük meg, hogyan is működik a nagy sztárcsináló gépezet.

The Weeknd egy Los Angeles-i önsegítő gurut alakít majd a szériában, aki behálózza a fiatal popsztárt. Az előzetes alapján rengeteg intrika, fülledtség és feszültség várható majd a cselekményben.

A The Idol készítése cseppet sem volt zökkenőmentes, többször le kellett állítani a forgatást, mert a készítők és stábtagok kreatív nézeteltérésekbe kerültek, és jó páran ott is hagyták a show munkálatait. Az egyik színész, Suzanna Son is felmondott, őt Debby Ryan váltotta, sőt, a korábbi rendező, Amy Seimetz is kilépett a projektből. A változtatásokat sok újraforgatás és finomhangolás követte, hogy nagy nehezen elérje mai formáját a produkció, így már elégedett lehet The Weeknd, aki miatt állítólag a legtöbb konfliktus létrejött.

A szereplőgárdát olyan művészek alkotják még, mint a popsztár Troye Sivan, Steve Zissis, Melanie Liburd,Tunde Adebimpe, Elizabeth Berkley Lauren, Nico Hiraga és Anne Heche.

Sajnos a pontos premierdátumot még mindig nem közölte a streaming szolgáltató, de az előzetes alapján “hamarosan” láthatjuk.

Ez is érdekelhet

Íme Julia Roberts és George Clooney fergeteges vígjátékának előzetese

Julia Roberts és George Clooney egy vígjátékban mutatják meg komikus oldalukat, mégpedig a Beugró a Paradicsomba című filmben, aminek szinkronos előzetese is megjelent. Ha szeretnél többet tudni a filmről, olvasd el a cikkünket!