Barion Pixel Íme Julia Roberts és George Clooney fergeteges vígjátékának előzetese – Coloré

Íme Julia Roberts és George Clooney fergeteges vígjátékának előzetese

2022. 07. 05.

Julia Roberts és George Clooney egy vígjátékban mutatják meg komikus oldalukat, mégpedig a Beugró a Paradicsomba című filmben, aminek szinkronos előzetese is megjelent.

A Beugró a Paradicsomba nem az első alkalom, amikor Julia Roberts és George Clooney együtt játszanak. Első közös filmjük a 2001-es Ocean’s Eleven – Tripla vagy semmi, melyből második rész is készült, de láthattuk őket a Pénzes cápa és az Egy veszedelmes elme vallomásai című alkotásokban is.

,,Életem legrosszabb tizenkilenc éve” – foglalja össze a Clooney által megformált karakter a volt feleségével töltött időszakot, mire Roberts válaszából kiderül, hogy öt évig voltak házasok. ,,Tizennégy volt kiheverni!” – toldja meg Clooney. Ebből már sejthető, hogy egy igencsak viharos kapcsolatról szól a történet, pontosabban arról, hogy hogyan viselkedhet kulturáltan egy egykori pár lányuk esküvőjén.

A Beugró a Paradicsomba George Clooney és Julia Roberts ötödik közös filmje
A Beugró a Paradicsomba George Clooney és Julia Roberts ötödik közös filmje / Kép forrása: Youtube

Van azonban egy szent cél, amiért össze kell fogniuk, mégpedig az, hogy megakadályozzák lányukat abban, hogy hozzámenjen egy fiatalemberhez, akit nem ismer olyan régóta. A terv szerint így óvnák meg gyermeküket attól, hogy ugyanabba a hibába essen, amibe ők, amikor összekötötték az életüket.

A 2018-ban motorbalesetet szenvedő George Clooney a Szép kis nap! óta nem forgatott romantikus vígjátékot. Ahogy egy interjúban fogalmazott az év elején:

,,Volt pár cinikus karakterem, de Juliával felhúzni egymást ilyen jópofa módon csodálatos! Ez egy igazán jó játék az összes szereplőjével együtt.”

A főszereplőkön kívül láthatjuk Kaitlyn Devert is, aki a Hihetetlen című sorozatból lehet ismerős, továbbá Billie Lourd is szerepet kapott, akinek édesanyja Star Wars-filmek Leia hercegnője, Carrie Fisher volt.

A magyar nézőknek sem lesz hiányérzete, ugyanis mindkét színész szinkronpárja visszatér: Szabó Sipos Barnabás és Tóth Enikő is kíséri amerikai kollégáját a vásznon.

A Balin játszódó történetet az ausztráliai Queenslandben forgatták, és a tervek szerint idén szeptemberben kerül a mozikba.

Tudtad?

Julia Robertset már másik szerepben is láthattuk idén, mégpedig a Gaslit című szériában, ahol Sean Penn társaságában csillogtatta meg tehetségét. Korábbi ajánlókban ennek az előzetesét is láthattátok.