Barion Pixel Julia Roberts és Sean Penn teljesen új külsőt kapott a botrányos sorozatban – Coloré

Julia Roberts és Sean Penn teljesen új külsőt kapott a botrányos sorozatban

2022. 02. 03.

Julia Roberts és Sean Penn a Gaslit című szériában kapott szerepet, amely a Watergate botrányt dolgozza fel és a Starz streaming szolgáltató kínálatában készül a nagyközönségnek.

A Julia Roberts főszereplésével készült Gaslit a Watergate modern felfogása, amely a botrány elmondhatatlan történeteire és elfeledett szereplőire összpontosít – Nixon döcögős és opportunista beosztottjaitól a bűneiket segítő és arra felbujtó szereplőkön át a tragikus bejelentőkig, akik végül elhozzák a botrányt és bukást.

Golden Globe Awards 2019: Red Carpet
Forrás: Northfoto

Nagyon izgalmas történetnek ígérkezik, melyben Julia Roberts alakítja Martha Mitchellt, míg Sean Penn a férjét, John Mitchellt.

A szériában szerepel még Dan Stevens, Betty Gilpin és Shea Whigham is. A történet középpontjában Julia karaktere Martha Mitchell áll, egy nagy személyiség, még nagyobb szájjal. Martha egy vérbeli arkansasi nő, és Nixon hűséges főügyészének, nem mellesleg John Mitchellnek a felesége.

Pártállása ellenére ő az első ember, aki nyilvánosan megkongatta a vészharangot Nixon Watergate-ben való részvétele miatt, aminek következtében az elnöksége és a magánélete is teljesen megborult.

Gaslit
Forrás: YouTube

Érdemes megnézni a trailert, mely biztosít minket arról, hogy az elmaszkírozott szereplők csodás alakítást nyújtanak. A Gaslit április 24-én rajtol el a streaming szolgáltatón.

Forrás: variety.com