Barion Pixel Ha van szép, akkor az Julia Roberts 16 éves lánya – Coloré

Ha van szép, akkor az Julia Roberts 16 éves lánya

2021. 07. 18.

Mintha csak tegnap lett volna, hogy a színésznő életet adott a kislányának, aki időközben felcseperedett és csodaszép fiatal hölgy lett belőle…

Már megszokhattuk, hogy a sztárok gyermekei egy bizonyos kor után szüleik kísérői lesznek a nagyobb vörös szőnyeges eseményeken, így nem is olyan meglepő, hogy Julia Roberts a Cannes-i Filmfesztivált választotta gyönyörű kislányának, Hazelnek a hivatalos bemutatására.

Homecoming La Premiere
Homecoming La Premiere

A színésznő és Danny Morder rendező közös lánya a Flag Day című alkotás debütálására kísérte el híres szüleit, aki szépségét és kisugárzását Robertstől örökölte, mégis fel lehet fedezni benne az édesapja vonásait. A 16 esztendős lány egy visszafogott ruhában és szerény mosollyal állta a vakuk villogását, aki szemmel láthatóan kapott némi gyorstalpalót az édesanyjától, hogyan is kell viselkedni a vörös szőnyegen.

Bár még maga sem tudja, hogy a középiskola után, melyik egyetemre menjen, az biztos, hogy szülei nagy hatással voltak rá, mivel a pletykák szerint a rendezés felé kacsingat. Hazel imád olvasni, fotózni és mozgóképeket készíteni, amelyhez nagyszerű érzéke van. Nem lepődnénk meg, ha pár év múlva már az ő nevét látnánk rendezőként a plakátokon.

Julianak és Dannynek Hazel mellett van még két fia, Phinnaeus és Henry. De a sztárpárnak nemcsak a gyerekeik sikerültek jól, hanem a kapcsolatuk is. Már lassan 20 éve házasok, és jobban szeretik egymást, mint valaha.

Forrás: people.com