George Clooney megdöbbentő részleteket mesélt el motorbalesetéről

A világhírű színész 2018-ban szenvedte el a majdnem halálos kimenetelű ütközést.

A 60 esztendős sztár újra felidézte korábbi balesetét, mert úgy gondolja, a közösségi média és a hamis híréhség akkor is csúnyán megmutatkozott. Nemrég felszólította a médiumokat, hogy hagyják békén az ismert embereket gyerekeit, és ne akarjanak hasznot húzni a fotóikból, mert ez komoly visszaélés a kiskorúak jogaival.

The Tender Bar Premiere Bfi London Film Festival 2021
Forrás: Northfoto

Most pedig azt mesélte el, hogy anno, amikor 2018-ban a motorjával belerepült egy autóba az olaszországi nyaralásán, a járókelők ahelyett, hogy segítettek volna neki és riasztották volna mondjuk a mentőket, elkezdték fotózni és videózni. Amikor nagy nehezen magához tért a helyzetből és rájött, hogy nem lett baja, odament és ráripakodott a bámészkodókra. George azt mesélte, elképesztő megtapasztalni ismert emberként, hogy az esetleges halálod nagyobb szórakozás másoknak, mint hogy segítsenek rajtad. „Ez nagyon nincs jól”– vélekedik a színész.

A 2018-ban elszenvedett balesetről eddig nem szívesen mesélt a színész. Jó időnek kellett eltelnie, hogy felidézze a történteket. Egy korábbi interjúban ezt mondta el:

„112 km/órával hajtottam bele abba az autóba, rettenetes volt. A sisakom kettéhasadt és berepültem a szélvédőjén fejjel. Kirepültem a cipőmből, akkorát csattantam, majd vártam, hogy kikapcsoljon az ablaktörlője. Azt gondoltam, nekem annyi, tuti eltört a nyakam.”

Clooneyt el is tiltotta a felesége, Amal a motorozástól.

Forrás: dailymail.com

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

100 km/h-t meghaladó széllökésekre készülhetünk