George Clooney elárulta, hogyan győzte meg Amal a gyermekvállalásról

Egy érzelmes interjúban fény derült arra, hogy a 60 éves sztár miért dobta el korábbi elveit, amikor megismerte jogász szerelmét.

George Clooney sokáig Hollywood megrögzött agglegénye volt, akit minden nő szeretett volna megfogni magának, de ő mesés vagyonát inkább csak törpemalacával, Max-szel osztotta meg. Aztán váratlan dolog történt, amire George sem számított. Erről mesélt most egy interjúban.

The Tender Bar Premiere Bfi London Film Festival 2021
Forrás: Northfoto

„Őszintén mondom, nem akartam soha megnősülni. Pláne nem akartam gyerekeket. Aztán besétált az életembe ez a teljesen szokatlan, különleges emberi lény, és alapjaiban rengette meg minden elhatározásomat. Azonnal beleszerettem, és 1 perc után éreztem, hogy minden megváltozott az életemben. Egy éven belül össze is házasodtunk.”

A most 4 éves ikreik érkezésének csodás pillanatáról is beszámolt a sztár. „Egy barátunknál voltunk valamivel az esküvő után, ott volt a gyerekük, aki ordítva játszott. Teljesen ki voltam tőle. Elmentünk sétálni, és akkor Amal mondta, hogy annyira szerencsések vagyunk, hogy megtaláltuk egymást. És, hogy talán ezt a szerencsét, ezt a köteléket meg kellene osztanunk még valakivel… Én meg azt mondtam, ha biztos benne, én benne vagyok, megpróbálhatjuk.”

Eljött a pillanat, amikor Amal várandós lett. Az orvosi vizsgálaton az ultrahang közben a nőgyógyászuk közölte, hogy íme a kisfiuk. Ennek George iszonyatosan megörült. Majd folytatta: és itt egy másik, egy kislány. Ettől pedig kisebb sokkot kaptak, de nagyon örültek. Mivel Amal testvérének is ikrei vannak, genetikailag benne volt a pakliban. Clooney szerint nagyszerű, hogy a testvérek mindig ott vannak egymásnak, így sokkal könnyebben vészelték át a pandémiát is.

Forrás: people.com

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

Tanársegéd voltam Angliában: ezt láttam az angol iskolákban