Barion Pixel Amal Clooney ennivaló titkot árult el George Clooneyról – Coloré

Amal Clooney ennivaló titkot árult el George Clooneyról

2021. 10. 04.

Amal és George Clooney a karantén időszakban tényleg visszavonultak a nyilvánosságtól. Egyikük sem vállalt be nagyobb munkát és a vörös szőnyeges eseményeket is kihagyták…

Pontosabban eddig, ugyanis vasárnap együtt vettek részt a színész The Tender Bar című filmjének premierjén, amelynek Clooney a rendezője.

Italy: Red Carpet With George Clooney In Rome
Forrás: Northfoto

A film a sztár 8. rendezése volt, ami az eddigi kritikák szerint nem egyszerűen jó, hanem zseniális alkotás lett. Nem is volt kérdés, hogy a film bemutatójára elkísérje szépséges neje, az emberjogi ügyekre specializálódott Amal, akitől persze majdnem mindegyik újságíró azt kérdezte, hogyan telt az elmúlt másfél év két közös gyermekükkel, Ellával és Alexenderrel.

„Nálunk minden rendben volt. De sajnáltuk az egész világot. Most 4 évesek, amikor elkezdődött a járvány pedig 2 és fél évesek voltak. Nem sok mindenről maradtak le. Ezért nem kellett nekik trigonometriát tanítanom” – jegyezte meg viccesen Amal, aki hozzátette, hogy férje nagyszerű tanár, de elsősorban csínyekkel bővítette a kicsik tudását.

Ezt a színész sem hagyta szó nélkül, aki a következővel vágott vissza kedvesen a feleségének: „Ezek idővel tudom, hogy meg fognak térülni.”

A nyáron még felröppentek olyan pletykák, hogy a sztárpár újfent ikreket vár, de ezt egyszer sem erősítették meg. A premieren készült legfrissebb fotóik tanúsága szerint pedig bebizonyosodott, hogy valóban hamis volt az állítás.

Forrás: people.com