Újabb gólyahír a Clooney-család háza táján: ismét ikreket vár Amal

A brit Mirror értesülései szerint a hollywoodi színész és ügyvéd felesége újra szülői örömök elé néznek.

Frissítés: Miután számos helyen, több jelentős lapnál is napvilágot látott a hír, a pár cáfolta az újabb babák érkezését.

A brit Mirror számolt be róla a minap, hogy a nemrég hatvanadik születésnapját ünneplő George és felesége, a gyönyörű és okos, emberi jogi ügyvédként dolgozó Amal újabb testvérrel örvendezteti meg a négyéves Alexander és Ellát – sőt, mindjárt kettővel, ugyanis ikreket várnak!

Amal And George Clooney Look Glamorous As They Step Out For Dinner In New York City
Forrás: northfoto.com

A pár családtagjaikkal és közeli barátaikkal a július negyedikei hétvégén tudatta a hírt egy vacsora keretein belül, melyet olaszországi villájuk közelében, Clooney kedvenc éttermében, az Il Gatto Neroban tartottak. Egy forrás szerint Geroge alig várta, hogy elmondhassa az örömhírt, nagyon büszke volt, Amal pedig szinte ragyogott (megjegyeznénk, hogy általában ez szokott történni, ha valaki babát vár, de ez mit sem von le az örömhír értékéből!) Az Ocean’s filmek sztárja sosem titkolta, hogy örülne még gyereknek a családban, így viszont, hogy felesége ikreket vár, duplán teljesülhet az álma.

Clooney 2014-ben vette feleségül a jogászt, előtte sokan örök agglegénynek címkézték, de házasságával rácáfolt a rosszindulatú pletykákra.

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

Egzotikum a szépségápolásban: a tiaré olaj