Barion Pixel 3 sorozat vitte a legtöbb szobrot az Emmy-díjátadón, Jennifer Coolidge megint alkotott – Coloré

3 sorozat vitte a legtöbb szobrot az Emmy-díjátadón, Jennifer Coolidge megint alkotott

2024. 01. 16.

Az idei Emmy-díjátadón leginkább 3 sorozat tarolt és Jennifer Coolidge is nagy sikert aratott beszédével.

Lezajlott az idei Emmy-díjátadó, ahol 3 sorozat uralta le az egész ceremóniát. Vicces pillanatokból is akadt bőven, köszönhetően a Fehér Lótusz sztárjának, Jennifer Coolidgenak.

Az Emmy-díjátadó 3 fő díjazottja

A mackó (The Bear), az Utódlás (Succession) és a Balhé (Beef) tarolt több kategóriában is.

Emmy-díjátadó
A mackó is sok díjat bezsebelt / Kép forrása: Jerod Harris / Stringer / Getty Images

A mackó elvitte a legjobb vígjátéksorozat, a vígjátéksorozatok legjobb férfi színésze (Jeremy Allen White), a vígjátéksorozatok legjobb férfi mellékszereplője (Ebon Moss-Bachrach), a vígjátéksorozatok legjobb női mellékszereplője (Ayo Edibiri), a vígjátéksorozat legjobb rendezője (Christopher Storer) és a vígjátéksorozatok legjobb írója (Christopher Storer) díját is.

Az Utódlás happolta el a legjobb drámasorozat, a drámasorozatok legjobb férfi színésze (Kieran Culkin), a drámasorozatok legjobb női színésze (Sarah Snook), a drámasorozatok legjobb férfi mellékszereplője (Matthew Macfadyen), a drámasorozatok legjobb rendezője (Mark Mylod), a drámasorozatok legjobb írója (Jesse Armstrong) díját.

A Balhé pedig a legjobb limitált sorozat vagy tévéfilm, a limitált sorozat vagy tévéfilm legjobb férfi színésze (Steven Yeun), a limitált sorozat vagy tévéfilm legjobb női színésze (Ali Wong), a limitált sorozat vagy tévéfilm legjobb rendezője (Lee Sung Jin), a limitált sorozat vagy tévéfilm legjobb írója(Lee Sung Jin) díját tudhatja magáénak.

Jennifer Coolidge túlcsordult

A Fehér Lótuszban (The White Lotus) nyújtott alakításáért tavaly is a legjobb női mellékszerelőnek járó díjat vehette át, mint ahogyan azt idén is tette. Sőt a beszéde is hasonlóan zajlott. Már nem a tartalmát illetően, hanem hogy ismét túl sok mindent akart mondani kis időkeretek közé préselve.

A tavalyi évben kénytelenek voltak zenével elfojtani a színésznő beszélőkéjét. Megpróbálta a zenét túlkiabálni, aztán tánccal pótolta a benne maradt mondandóját.

Megint túlcsordult

Az idei díjátadón sem hazudtolta meg önmagát Jennifer Coolidge. A Fehér Lótusz legjobb női mellékszereplőjeként ismét átvette az elismerést és megköszönte mindezt.

Csakhogy most a szervezők is felkészültebbek voltak abban az esetben, ha Coolidge lesz a díjazott. A közönség soraiban egy hölgy nagy, pirossal áthúzott órát ábrázoló táblával jelezte a színésznő felé, hogy az idő véges. Szükség volt a táblára.

Az erős jelzés ellenére sem hagyta magában a gondolatait, csupán gyorsabbra fogta beszédét. A díjátadón összegyűltek nem vették zokon, még a közönség soraiban helyet foglaló Harrison Ford is jót mulatott a színpadi történéseken.

Nyitókép forrása: Amy Sussman / Staff / Getty Images