Barion Pixel Kieran Culkin elmesélte, milyen volt testvére, Macaulay Culkin korai hírnevével megküzdeni – Coloré

Kieran Culkin elmesélte, milyen volt testvére, Macaulay Culkin korai hírnevével megküzdeni

2023. 04. 04.

A hét Culkin testvér mindegyike megpróbálta megvetni a lábát Hollywoodban, és ez legelőször a Reszkessetek betörők sztárjának, Macaulay Culkinnak sikerült.

Kieran Culkin, aki legnagyobb sikerét a most futó és lassan véget érő Utódlás című HBO sorozattal aratta, egészen közelről nézhette végig, mennyire nehéz feldolgozni a korán érkező ismertséget. Testvére Macaulay mindössze 9 éves volt, amikor világhírűvé vált a Reszkessetek betörőkkel, de a sikert koránt sem volt könnyű elviselnie, nem véletlenül került később mélypontra.

Szegény fickó. Kicsi volt, és meg kellett próbálnia elfogadni ezt a hírnevet valóságként. Még akkoriban, gyerekként, emlékszem arra, hogy azt gondoltam: „Ez jó nagy szívás neki.” Elég őrült időszak volt. És azt hiszem, amire az emberek néha nem emlékeznek, az az, hogy csak egy gyerek volt. Nem ő választotta ezt. Ez egyszerűen csak megtörtént vele. És azt gondolom, hogy amikor gyerek vagy, nyilvánvalóan nincsenek meg az eszközök ahhoz, hogy ilyesmit kezelj. Szóval szerintem elég nehéz lehetett.

Reszkessetek betörők!
Forrás: Northfoto

Kieran Culkin azt mondta, annak ellenére, hogy egyetlen film után berobbant testvére karrierje, semmi más nem változott Macaulay számára, mivel a dolgok viszonylag normálisak maradtak otthon és az iskolában is. De ezen a területen kívül az élet egészen furcsává vált, attól kezdve, hogy az éttermekben az emberek észrevették őt, egészen a taxisofőrig, aki követte őket hazafelé.

Kieran Culkin és Macaulay Culkin
Forrás: Northfoto

Egyébként Kieran is szerepelt a filmben, Kevin unokaöccsét alakította, de ő egyáltalán nem volt tudatos, arra sem emlékezett, miről szól a film. A forgatások ellenére fejben nem követte le az eseményeket, és az se tűnt fel neki egy ideig, hogy mennyire megváltozik az életük.

Aztán Kieran Culkin maga is szerepelgetni kezdett, bár, ahogy emlékszik, ez inkább apjuk, Kit álma volt, ők pedig csak sodródtak. Egyáltalán nem tartja könnyűnek ezt az életet, szerinte néha borzalmas, hogy egyáltalán nincs magánéletük, sehova sem teheti be a lábát anélkül, hogy felismernék, megszólítanák, és ez a testvérére hatványozottan igaz. Felnőtt fejjel már tudja kezelni a helyzetet és meg tudja élni a sikert.

Kieran Culkin és Macaulay Culkin
Forrás: Northfoto

Kieran Culkin és Macaulay Culkin mellett a harmadik fiú testvér, Rory is szép sikereket ért el a filmiparban, szerepelt a Sikoly 4-ben, a Jelek-ben, a Sötétség gyermekeiben és még egy tucat produkcióban.

Forrás: Usatuday
Borítókép forrása: Northfoto