Barion Pixel Újabb részleteket árult el a rendező a Fehér Lótusz 3. évadáról – durva etapra kell készülnie a rajongóknak – Coloré

Újabb részleteket árult el a rendező a Fehér Lótusz 3. évadáról – durva etapra kell készülnie a rajongóknak

2023. 11. 14.

Mike White szériájának, a Fehér Lótusznak az első két évada is hatalmas siker volt, bár a fő karakter halálával megkérdőjelezhetővé vált a siker a rajongók számára.

A Fehér Lótusz első évada Hawaii-n játszódott, a második pedig Olaszországban. Mindkettő a gazdag emberek furcsa problémáit vázolja rendkívül cinikus és izgalmas módon, jó sok humorral és a mai kornak is görbe tükröt állítva. A Fehér Lótusz szállodalánc luxus ingatlana mindig a helyszín, ahol a gazdagok és a munkásosztály mindig bizarr módon keveredik össze. A főszereplők közül Jennifer Coolidge Tanya McQuoid karaktere volt az összekötő kapocs a történetek között, ő azonban a második felvonásban igen Darwin-díjas módon halálozott el.

Az óriási sikert követően, a második évad után, 2022 novemberében azonnal be is rendelték a harmadik felvonást, amiről eddig az író-rendező White sokat nem árult el. Egyelőre azt lehet tudni, hogy A Fehér Lótusz 3. évada Thaiföldön játszódik majd, és Natasha Rothwell az egyetlen korábbi szereplő, akiről megerősítették, hogy visszatér a folytatásban. Natasha az első évadban egy masszőrt, Belindát alakította, aki előtt Tanya elhúzta a mézesmadzagot, hogy segít neki önálló vállalkozást indítani. De mivel Tanya szerelmes lett – ami a véget is elhozta számára – végül Belinda jól hoppon maradt.

A Fehér Lótusz
Forrás: HBO Max

Az új évadban 13 szereplő lesz, ebből kilencen főszereplők, tehát nagyjából az előzőekhez, több szálon fut majd a cselekmény. A karakterek között van pártiárka, egy felsővezető üzletember, egy színésznő, egy jógi, egy anya páros és egy különc is. A forgatások 2024 februárjában kezdődnek Thaiföldön, eddig az írók-rendezők-színészek sztrájkja miatt esély sem volt a munkálatokra. Így sajnos még jó ideig nem fogjuk látni az HBO Max sikerszériájának folytatását.

Forrás: Just Jared
Borítókép forrása: HBO Max